18 / 04 / 2024

Vardallar Center Residans Trabzon'a yakışıyor!

Vardallar Center Residans Trabzon'a yakışıyor!

Vardarlar Grubu CEO’su Fatih Vardaloğlu, “Alışılmışın dışında özellikler koyarak, şehrimize ve markamıza yakışan bir proje gerçekleştiriyoruz" dedi.



Trabzon’un köklü şirketi Vardallar Grubu; tekstil, sigorta ve otomotiv sektöründeki kalitesini inşaat sektörüne de taşıdı. Müşteri memnuniyeti, kalite, iş ahlakı ve yenilikçilik anlayışıyla uzun süre Trabzon’da söz sahibi olan Vardallar, inşaat sektörüne hızlı başladı. Trabzon’un Yomra ilçesi, turistlerin gözbebeği olan Kaşüstü Mahallesi’ne yapılan Vardallar Center Residence, bittiği zaman bölgeye yeni bir soluk getirecek. Vardallar Grubu’nun CEO’su Fatih Vardaloğlu, Karadeniz Gazetesi’ne Vardallar Center Residans’ı anlattı. Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?


-Trabzonda 80 yıldır ticari faaliyet gösteren Vardallar Otomotiv ailesinin 3. kuşak temsilcisiyim. 1981 yılında Trabzon’da doğdum. İlk, orta ve lise tahsilimi Trabzon’da yaptıktan sonra üniver

site hayatımı Ankara’da tamamladım. Evli ve bir çocuk babasıyım. Tekstil, sigorta, otomotiv ve inşaat sektörlerinde yer alan Vardallar Grubu’nun Ceo’suyum.


TRABZON’UN YENİ YÜZÜ


Projeniz oldukça popüler bunun sebebini neye bağlıyorsunuz? 


Açıkçası bu birçok şeyin bir araya gelmesiyle oldu. İnşaat yaptığımız Kaşüstü bölgesi şuan Trabzon’un yeni yüzü. Bölgede Trabzon Adliye’sinin olması, dünya çapında 5 yıldızlı marka otellerin bölgeyi tercih etmesi, havaalanına olan yakınlığı, bu bölgedeki ticari ve sosyal yaşamın artmasına sebep oldu. Bizim projemiz bu değerli bölgenin merkezi ve ana arterin tam üstünde konumlanıyor. Fakat alışılmışın dışında özellikler koyarak, şehrimize ve markamıza yakışan bir proje gerçekleştiriyoruz.


GERÇEK REZİDANS BUDUR


Peki bu özellikler nelerdir? 


Uluslararası ödüllü bir mimarlık ve mühendislik firması projelendirdi. Bunu proje görsellerimizi inceleyerek ayırt edebilirsiniz. Gerçek rezidans özelliklerini tam olarak içinde barındıran projemizde; 3 aşamalı güvenlik hizmeti, lobi hizmeti, bekleme salonları, çocuk bakım ve oyun alanları, shuttle hizmeti, housekeeping, yüzme havuzu (33m uzunluğunda), sauna, Türk hamamı, profesyonel spor salonu, toplantı salonu, sosyal cafeterya, yeşillikler içerisinde yürüyüş parkuru, çok amaçlı açık spor alanı ve mescid yer almaktadır.


BU PROJE FARKINDALIK YARATACAK


Projede sunduğunuz bazı özellikler için ekstra hassas ve titiz davranıyormuşsunuz. Bunları öğrenebilir miyiz? 


Açıkçası sunduğumuz tüm özellikler hakkında tutumumuz aynı. Fakat bazı özellikler için ekstra titiz yaklaştık. Örneğin temelde uyguladığımız fore kazık sistemi, C35 beton kalitesi ve çift katlı su yalıtımı bunların sadece bazılarıdır. Dış cephede kullanılan malzemeler başlı başına farkındalık yaratıyor. Dairelerde kullandığımız özel üretim camlar; su, ısı ve ses izalasyonunu sağlıyor. Kullandığımız doğramalar ve kat alanlarının, alışılmışın dışında alüminyum olması uzun vadede solma ve görüntü kirliliğini azaltıyor. Projemizin asansör seçiminde dünya markasını kullandık. Asansörleri projelendirirken, sadece konforu düşünmedik. 2. asansörümüz sağlık müdehallerinde kullanılabilecek sedye asansörleridir. Jeneratör hacimlerimiz elektrikler kesildiğinde ortak alanlar, daireler ve asansörlerin ihtiyacını karşılayabilecek kapasitededir. Aynı çapta büyük hacmi su depomuzda da kullandık.


Hedef hizmet kalitesinin sürekliliği


Bahsettiğiniz özellikler metropollerin lüx rezidans sitelerinde sunuluyor. Bu özellikleri nasıl devam ettirip yönetmeyi planlıyorsunuz?


Yönetimi profosyonel firma aracılığı ile gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Böylece hizmet kalitesinin sürekliliğini hedefliyoruz


Bu daha başlangıç


Sizce konut alacak kişiler Vardallar Center’i niye tercih etmeli? 


Başlarda söylediğim gibi gerek konumu, gerek mimarisi, gerekse sunduğumuz üst düzey özellikler ve hızlı prim yapması en başlıca tercih edilme sebeplerimizdendir. Malzeme seçimi ve imalatında ‘kalite’ olmazsa olmazımızdır. Vardallar İnşaat’ı yeni projelerde görecek miyiz? Tabi ki göreceksiniz. Şuan başlangıç aşamasında olduğumuz projelerimiz var. Bunları da yakında sizlerle paylaşacağız


TERCİH VARDALLAR 


Daire çeşitleri, fiyatları ve aidatlar hakkında bilgi verir misiniz? 


Daire çeşitleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipleri ayrıca bahçe katlı, normal kat ve villalardan oluşmaktadır. Daire fiyat noktasında müşterilerimizden çok olumlu tepkiler alıyoruz. Uygun fiyatlar, uygun finans seçenekleri ve düşük aidat ücretleri müşterilerimizin Vardallar Center’i tercih etmelerinin en büyük sebepleridir. Tapuların hazır olması ve krediye açık olması, satış noktasında müşterilerimizi çok rahatlatıyor




vardallarinsaat.com/



Karadeniz Gazetesi


Geri Dön