23 / 04 / 2024

Varol Tezmen kimdir?

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...



Varol Tezmen kimdir?

Varol Tezmen, 12 Aralık 1956 İstanbul doğumlu. 1974'de Pertevniyal Lisesi'nden mezun oldu. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, İşletme Bölümü'nden 1978 yılında mezun olan Varol Tezmen bugün, Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü. 


Tezmen, 1979'da Koç Holding'te Beko Ticaret A.Ş.'de satış şefi olarak görev başladı. 1987 yılında Simtel Pazarlama A.Ş.'de satış müdürü olan Varol Tezmen, bu görevine 1992 yılına dek devam etti. 


Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen 1994 yılında Metur Müşteri Hizmetleri A.Ş.'de pazarlama müdürü oldu. Tezmen bu görevinde Capitol AVM'de işyerlerinin ve ortak alanların kiraya verilmesi ile ilgilendi. 


Tezmen, 1996-2002 yılları arasında Sihirgaz Tic. San. A.Ş.'de genel müdür; 2002-2003 yılları arasında Bizimgaz Tic. ve San. A.Ş'de satış müdürü olduktan sonra 2005 yılında Taşyapı İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş.'de satış müdürlüğü yaparak konut sektörüne adım attı. 


Tezmen, 2006’ya kadar Taşyapı'nın Maslak'taki Mashattan projesi ve Acıbadem'deki Almondhill projelerinde satış müdürü olarak çalıştı. 


Varol Tezmen, 2006-2009 yılları arasında Varyap Varlıbaşlar - Teknik Yapı Ortaklığı'nda satış koordinatörü olarak görev aldı. Uphillcourt Bahçeşehir ve Ataşehir'deki Uphillcourt Ataşehir projelerinin yönetimini üstlendi. 


Şu an Artaş İnşaat'ın Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü olan Varol Tezmen, bu görevine Mart 2009'da başladı. Eclipse Maslak, Vadistanbul, Avrupa Konakları Florya, Avrupa Konutları Atakent 3 Avrupa Konutları Atakent 2, Ispartakule 1-2-3, Avrupa Konutları TEM, Saklıbahçe Konakları projelerini yönetti. Satış ofislerinin kurulması, satış ve yardımcı personelin yerleştirilmesi ve eğitimiyle ilgilendi.  TOKİ  ve Emlak Konut ile ilişkilerin sürdürülmesi görevini yerine getirdi. 


İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunları Derneği ve Yeşildirek Spor Kulübü üyesi.



Tebernüş Kireçci'nin konuğu Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Müdürü Varol Tezmen!
Avrupa Konutları Atakent 3'ün satış ofisi resmen açıldı!



Geri Dön