24 / 04 / 2024

Vartaş, Fikirtepe'de 1.800 konut daha inşa edecek!

Vartaş, Fikirtepe'de 1.800 konut daha inşa edecek!

Firma: Vartaş İnşaat

Vartaş Yapı, Fikirtepe'de 2 olmak üzere, Yenisahra ve Kartal'da toplam 4 adet proje hayata geçirecek. Vartaş Yapı, Fikirtepe'de geliştireceği 2 projeyle toplam 1.800 adet konut inşa etmeyi hedefliyor...



Fikirtepe'de ortaklıklar ile Renovia İstanbul ve Businist Office projelerini yürüten Vartaş, Fikirtepe, Yenisahra ve Kartal'da yeni projelerin müjdesini verdi.


Fikirtepe'de 2 yeni proje!


Vartaş, Renovia İstanbul projesinin sağında ve solunda yer alan 2 arsa üzerinde yeni projeler için hazırlıklara başladı. 


Vartaş, Fikirtepe de 1.800 konut daha inşa edecek!


Vartaş, Ada 2 olarak adlandırılan arsayı Renovia İstanbul projesindeki Alman ortağı Stern ile geliştirecek. Detayları henüz belli olmayan projede yaklaşık 1.000 adet konut inşa edilecek.


Vartaş, Fikirtepe de 1.800 konut daha inşa edecek!


Ada 3'teki projeyi ise Businist Office projesindeki ortakları Selimoğlu Group ve Rocher Yapı ile yürütecek. Detayları üzerinde çalışılan projede 800 adet konut yer alacak.


Yenisahra ve Kartal'da da kentsel dönüşüm projesi yapacak!


Vartaş, Yenisahra'da 140 bin metrekare alanı, Kartal'da ise 25 bin metrekare alanı dönüştürecek. Vartaş Yenisahra kentsel dönüşüm projesini Alman ortağı Stern Immobilien AG ile hayata geçirecek. Detayları henüz belli olmayan projelerde hak sahipleriyle anlaşılmış durumda.


Renovia İstanbul projesinin haberleri için tıklayınız!


Businist Office projesinin haberleri için tıklayınız!


Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön