29 / 03 / 2024

Varyap Bodrum Yalıkavak’ta 24 malikane yapacak!

Varyap Bodrum Yalıkavak’ta 24 malikane yapacak!

Varyap, İstanbul'dan sonra sıcak denizlere iniyor. Bodrum Yalıkavak’ta özel plajlı 24 malikanenin yapımına başladıklarını belirten Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi...




Varyap, İstanbul'dan sonra sıcak denizlere iniyor. Bodrum Yalıkavak’ta özel plajlı 24 malikanenin yapımına başladıklarını belirten Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.


VARYAP Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul’dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, Bodrum Yalıkavak’ta bin metrekarelik 24 malikane yapımına başladıklarının altını çizdi. 


100 MİLYON $ GELİR BEKLİYOR


30 dönümlük arazi üzerinde geliştirilen projenin lansmanını haziran ayında gerçekleştireceklerini belirten Varlıbaş, "Kendine ait koyu, plajı ve zeytin ağaçları olacak malikanelerin 4’ü lansmana çıkmadan satıldı. Diğer yirmisi içinse Batı Avrupa, Rusya, Körfez ve Ortadoğu bölgelerinden talep alacağımızı öngörüyoruz” dedi. Kendisinin de bu projeden konut alacağını belirten Varlıbaş, malikanelerin fiyatlarının yaklaşık 1.5 milyon eurodan başlayacağını ifade etti. Projenin ikinci adımı olarak bir de otel yapacaklarını belirten Varlıbaş, “Aynı bölgede bir de lüks hizmet sunacak ve yüksek gelir sahibi yabancı turisti hedefleyen otel projesine başlayacağız. 2014’ün sonbahar aylarından itibaren inşaatına başlayacağımız projeyi 2015’in yaz aylarında tamamlayacağız” dedi. Varlıbaş, 2 projeden 100 milyon dolarlık satış geliri beklediklerini kaydetti.


İLK YURTDIŞI YATIRIMI SENEYE


Varyap'ın yurtdışından birçok ülkeden proje geliştirmesi için teklif aldığını vurgulayan Varlıbaş, "Bize gelen teklifleri bir süredir titizlikle inceliyoruz ve bunun neticesinde Kazakistan’da bir proje geliştirme aşamasına geldik. Kazakistan'da yapacağımız projeye 2015 yılında başlamayı hedefliyoruz” dedi. Ayrıca Varlıbaş, İstanbul'daki Varyap Meridian projesinin hemen yakınında ticari ünitelerden oluşacak az katlı bir projeyi de yakında hayata geçireceklerine dikkat çekti.   


SIRADA BAKIRKÖY VAR


KENTSEL dönüşüm kapsamında Bakırköy ve Zeytinburnu’nda da farklı projeler üzerinde çalıştıklarını belirten Varlıbaş, “Bu bölgelerde yenilenme zamanı gelmiş konutlar için nitelikli projeler geliştiriyoruz. Bilişim şirketi SAP ile altyapı anlaşması imzaladık. Teknoloji yatırımıyla merkez ofis, şantiye ve satış departmanları arasında takip süreci kısalacak" dedi.


VARYAP MERİDİAN'A SHERATON AÇILACAK


VARYAP Meridian’daki 1.500 konutu teslim ettiklerini belirten Varlıbaş, “Meridian’ın otel bölümünün yatırımcısı olan Cevahir Holding, bunun için otel işletmecilerinden Starwood bünyesinde yer alan Sheraton markasıyla anlaştı” dedi. Varlıbaş, Metropol İstanbul projesinde Albaraka Türk bankasının hisselerine ortak olduğunu da açıkladı. 



Akşam


Geri Dön