26 / 04 / 2024

Varyap Meridian hem doğayı hem de cepleri koruyacak

Varyap Meridian hem doğayı hem de cepleri koruyacak

Hem doğayı hem de cepleri koruyacak Varyap, enerji tasarrufunu hedefleyen yeni projesi Meridian'ın dizaynında güneş ve rüzgar konumunu esas alarak yüzde 40 tasarruf amaçlıyor



Varyap yeni finans merkezi Ataşehir'de Meridian projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ekolojik bir proje olan Meridian projesi kapsamında 1500 konut, 5 yıldızlı otel, iş merkezi, ticaret ve sosyal alanlar ve insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacakları yeni bir yaşam alanı var.

Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş “Daha az karbondioksit salınımı olan, bir kısım enerjisini kendisi üreten, insanların daha az maliyetle yaşayabilmelerini sağlayan bir proje tasarladık. Sırf dizaynından dolayı yani rüzgâra güneşe bakışına göre binanın ebadına ve yüksekliğine bağlı olarak yüzde 40'a varan enerji tasarrufu sağlanacak. Bu sadece dizayndan dolayı olan tasarruf, kullanacağımız malzemeler ile de enerji tasarrufunu daha da artırmaya çalışacağız” dedi.

KENDİMİZİ AŞIYORUZ

Varlıbaş, çok beğenilip takdir edilmesine rağmen Uphill Court projesinden daha farklı proje yapmak istediklerini belirtti ve şunları ekledi: “İstedik ki biz kendimizi aşalım. İstanbul'a değer katarak, Türkiye'ye imaj yaratacak İstanbul'un markalaşmasını sağlayacak bir proje yapmak istedik” dedi. Varyap, Bayındırlık Bakanlığı tarafından yaptırılan Türkiye'nin en büyük Adalet Sarayı Projesi'nin inşaatına devam ediyor.

155 BiN LiRADAN BAŞLIYOR

Halkbank ile yapılan özel anlaşma kapsamında yüzde 0.98 faizle satışa sunulan daireler 155 Bin TL'den başlıyor. Varyap Meridian'da daireler yüzde 1 ön ödeme, yüzde 75 banka kredisi ile satışa sunulurken kalan yüzde 24'lük kısım için 30 ay sonra ödeme olanağı sağlanıyor.
Bugün

Varyap Meridian'da 155 bin TL'ye! Ön satışlar başladı!


Geri Dön