28 / 03 / 2024

Varyap Meridian'e yoğun ilgi!

Varyap Meridian'e yoğun ilgi!

Varyap'ın Batı  Ataşehir'de inşa etmekte olduğu, Türkiye'nin ilk yeşil konut kompleksi Varyap Meridian'de ön satışa sunulan 200 konutun tamamı satıldı



Varyap'ın Batı  Ataşehir'de inşa etmekte olduğu, Varyap Meridian'de ön satışa sunulan 200 konutun tamamı satıldı. Yoğun talep nedeniyle 170 konut daha satışa sunuldu. Mimari tasarımı dünyaca ünlü RMJM firması tarafından yapılan ve yeşil binalar için uluslararası norm sayılan LEED kriterlerine sahip Varyap Meridian, benzersiz görünümü ve taşıdığı tasarım felsefesiyle İstanbul'un sembol binalarından biri olmaya aday.

Varyap Meridian, tasarımından malzeme kullanımına değin her aşamada çevreyle uyum ve sürdürülebilirlik kriterlerini gözetmesiyle öne çıkıyor. Doğa dostu binalar için uluslararası norm kabul edilen LEED sertifikasını almak üzere Türkiye'den başvuran ilk konut projesi olan Varyap Meridian'in etkileyici mimari görünümüyle de İstanbul'un sembol binaları arasına girmesi bekleniyor. 

Varyap'ın  TOKİ  ve Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeli üzerinden hayata geçirmekte olduğu Türkiye'nin ilk büyük ekolojik karma konut projesi Varyap Meridian, toplam 107 bin metrekarelik alanda inşa edilecek. Yüzde 90'ı yeşil alan olarak projelendirilen Varyap Meridian'da binalara ayrılan alan 10 bin metrekareyi geçmeyecek. Toplam 1.500 konutun bulunduğu projede konutlar, studio, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere farklı daire seçenekleri yer alıyor. İstanbul'u dünyada markalaştıracak ikonik tasarıma sahip Varyap Meridian'de yaşam 2011 yılında başlayacak.

0216 574 30 00

www.varyap.com.tr

[email protected]

İlgili haber

Varyap Meridian'da 155 bin TL'ye! Ön satışlar başladı!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Varyap Meridian'a yoğun ilgi

Batı Ataşehir'de Varyap tarafından yapılan Varyap Meridian projesi lansman öncesi ön satış kampanyası yoğun taleple karşılandı. Ataşehir'de finans merkezinin yanıbaşında inşa edilen projede satışa sunulan dairelerden 200 dairenin satışı tamamlandı. Yoğun talep üzerine 170 konut daha ön satışa çıkarıldı.
Sabah


Geri Dön