19 / 03 / 2024

Varyap Plaza Pendik’te son 50 ofis, 100 haftada 0 faiz!

Varyap Plaza Pendik’te son 50 ofis, 100 haftada 0 faiz!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Plaza

Varyap Plaza Pendik’ te ofisler teslime hazırlanıyor. Satışları büyük ölçüde tamamlanan proje de son 50 ofis, 100 haftada 0 faizle ödeme avantajıyla yeni yatırımcılarını bekliyor...



Varyap gayrimenkul sektörüne getirdiği ilklere bir yenisini daha ekledi. Daha önce hiç uygulanmamış bir ödeme planıyla, Varyap’tan gayrimenkul sahibi olmak isteyen yatırımcılar için 100 haftada 0 faiz kolaylığıyla  Varyap Plaza  Pendik’te kalan son 50 ofisi satışa sunuyor. İstanbul’un yükselen değeri Pendik’te E-5’in üzerinde, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika mesafedeki konumu ile birinci sınıf ofis ve mağazalardan oluşan  Varyap  Plaza Pendik’te teslimlere geri sayım başladı. A tipi ofisleri ve alışveriş merkeziyle bölgede çekim merkezi yaratacak projenin önümüzdeki yıllarda metro hattının Pendik’e uzanmasıyla daha da çok değer kazanması öngörülüyor.  


 


Varyap Plaza Pendik’te 55 m²’den 325 m²’ye kadar farklı büyüklüklerde 278 adet ofis ve ticari alan bulunuyor. Anadolu Yakası’nın ilk A tipi yatay ofis projesi Varyap Plaza Pendik;  Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina’ya çok yakın mesafede ve E-5 karayolu üzerinde direkt giriş çıkışı ile ofis sahipleri için ideal bir adres seçeneği oluyor. Özellikle yapı ve gıda marketleri, ilaç firmaları, sigorta acenteleri, kargo şirketleri, mali müşavirler, gümrük müşavirleri, avukatlar, doktorlar ve bölgedeki KOBİ’ler; kullanım veya yatırım için Varyap Plaza Pendik’i tercih ediyor.

 

Toplam 43.000 m² kapalı alana sahip ve 9 kattan oluşan Varyap Plaza, ikinci katından itibaren, panoramik Marmara Denizi ve Adalar manzarası ile sahiplerine eşsiz bir çalışma ortamı sunuyor. Plaza’nın en alt 2 katında yer alacak konsept alışveriş merkezinin projeyi daha cazip hale getiriyor. Toplam 10.500 metrekare alana sahip 300 araçlık otoparkı, donanımlı güvenlik sistemiyle ofis sahiplerine birinci sınıf bir ofis ortamı sağlıyor.



projeye sor



Geri Dön