19 / 04 / 2024

Varyap Yalıkavak'ta fiyatlar 390 bin Euro'dan başlıyor!

Varyap Yalıkavak'ta fiyatlar 390 bin Euro'dan başlıyor!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Varyap; Bodrum Yalıkavak’ta hayata geçireceği “Varyap Yalıkavak” projesinin lansmanını, gerçekleştirdiği basın toplantısı ile yaptı.



Varyap; Bodrum’un en eşsiz koylarından biri olan, sakinliği ve deniziyle ön plana çıkan Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda hayata geçireceği “Varyap Yalıkavak” projesinin tanıtımını, Varyap CEO’su Mehmet Erdinç Varlıbaş’ın katılımıyla bugün Swiss The Bosphorus Istanbul’da yapılan basın toplantısı ile gerçekleştirdi.


Bodrum’un gözde bölgesi Yalıkavağı, dünyaca ünlü marinasından sonra yine dünya çapında bir proje ile buluşturmayı hedefleyen “Varyap Yalıkavak” projesi dünyaca ünlü bir otelin yanı sıra sınırlı sayıda satışı yapılacak rezidans üniteleri ve özel plajdan oluşuyor. Swiss The Bosphorus Istanbul’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Mehmet Erdinç Varlıbaş, Varyap Yalıkavak’a ilişkin yaptığı açıklamada "


Varyap Yalıkavak ta fiyatlar 390 bin Euro dan başlıyor!


Bodrum’un marka değerini ciddi boyutta yukarı taşıyacak 150 milyon Euro değerinde bir proje hazırladık. Burası, eşine az rastlanır güzellikte bir arsa ve bu yüzden tasarıma çok önem verdik.  Dünyanın sayılı projelerini gerçekleştiren uluslararası mimarlık ofisi 10 Design ve Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden Loft Mimarlık tarafından tasarlanan projede 5 yıldızlı bir otel, 60 adet özel rezidans ve özel plaj bulunuyor.  İç ve dış mekânların tasarımında çağdaş sanatı, iç ve dış mimari ile birleştiriyoruz.  Bunun için dünyaca ünlü bir sanat danışmanı görev alacak.  Oteli ise dünyaca ünlü bir marka işletecek.  Görüşmelerimiz son aşamaya geldi.  Kasım ayında markayı lanse etmiş olacağız.


Bu projede, diğer projelerden farklı olarak, lansmanda en değerli bloğu satışa sunuyoruz.  Sınırlı sayıda üniteye sahip bu blokta 70 m2 ile 200 m2 arasında değişen rezidans ünitelerinde fiyatlar 390,000 Euro’dan başlıyor.  Proje satışa sunulmadan gelen talep bizleri Bodrum’a daha dikkatli bakmaya yöneltti” dedi. Projenin detayları hakkında da bilgi veren Varlıbaş, “Varyap ile uzun yıllar bağ kurmuş müşterilerimize bu ayrıcalığı sağlamak istiyoruz, önceliği onlara vermek istiyoruz.’’ diye belirtti.


1975 yılında gayrimenkul geliştirme, inşaat ve müteahhitlik şirketi olarak kurulan Varyap, altyapı ve üstyapı inşaatlarında Türkiye’ye değer katmaya ve uluslararası arenada büyük projelere imza atmaya devam ediyor.


Web:  http://www.varyap.com/




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Varyap, Yalıkavak'ta 100 milyon Euro yatırım değerindeki projesini vitrine çıkardı. Yaşamın 2018'de başlayacağı projede, daire fiyatları 390 bin ile 1.2 milyon Euro arasında değişiyor.


Varyap Bodrum Yalıkavakta 100 milyon Euro yatırım bedeliyle hayata geçirdiği Varyap Yalıkavak projesini vitrine çıkardı. Mart 2016'da inşaatına başlanan proje 22 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projede 60 adet rezidans ve 110 odalı bir otel yer alıyor. Toplam 150 milyon Euro gelir beklenen projede, dairelerin fiyatları 390 bin Euro ile 1 milyon 200 bin Euro arasında değişiyor. 2018'in yaz aylarında yaşamın başlaması planlanan projede yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise 30 vade farksız Euro cinsinden taksitlendiriliyor. 

Lansmanda 60 rezidanstan 25'inin satışa çıktığını belirten Varyap CEO'su Mehmet Erdinç Varlıbaş, ön satış döneminde 12 dairenin satıldığını belirtti. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte bölgede 150 milyon Euro'luk yatırıma imza atacaklarını belirten Varlıbaş, ayrıca İstanbul Anadolu yakasında yaklaşık 1000 konutluk proje yapacaklarını kaydetti. Erdinç Varlıbaş Bodrum'un, İstanbul,  Ankara  ve İzmir'in arka bahçesi olduğunu söyleyerek, "Bodrum sahip olduğu iklim itibarıyla 12 ay yaşama müsait bir yer. Mevcut otel yatırımları Bodrum'un' kapasitesinin çok altında. Ben kamu otoritesi olsam bölgede çok büyük kapasiteli, 12 ay hizmet verebilecek resort oteller yapardım. Örneğin Bodrum'u Belek gibi bir golf turizmi haline getirirdim" dedi. 




Habertürk



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı


Varyap Bodrum'da Varyap, Bodrum Yalıkavak'ta Varyap Yalıkavak projesini geliştirdi. Türkiye'nin önde gelen mimarlık ofislerinden Loft Mimarlık tarafından tasarlanan projede 5 yıldızlı bir otel, 60 adet özel rezidans ve özel plaj bulunuyor. Mehmet Erdinç Varlıbaş, Bodrum'un marka değerini ciddi boyutta yukarı taşıyacak 150 milyon Euro değerinde bir proje hazırladıklarını söylüyor. Bu projede, diğer projelerden farklı olarak, tansmanda en değerli bloğu satışa sunduklarını belirten Varlıbaş, "Rezidans ünitelerinde fiyatlar 390 bin Euro'dan başlıyor" diyor. 


Ekonomist 


Geri Dön