28 / 03 / 2024

Vasip Şahin Çatalca ve Silivri projeleri hakkında bilgi aldı!

Vasip Şahin Çatalca ve Silivri projeleri hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaşı ziyaret etti.




İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaşı ziyaret etti.


Vali Şahin, ilk olarak Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel'i ziyaret etti. İstanbul Valisi Vasip Şahin'i Çatalca Kaymakamlığı ziyaretinde ilçe Kaymakamı İnci Sezer Becel ve daire müdürleri karşıladı. Becel Vali Şahin'e Çatalca'nın tarihi yapısı, İlçedeki önemli tarihi eserler, coğrafi yapısı, nüfus durumu, ekonomik durumu ve yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Daha sonra Kaymakam Becel ile birlikte Çatalca Belediyesi'ne geçerek Başkan Kara ile bir araya geldi. Vali Şahin'i Çatalca Belediyesi'nde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya ve Çatalca Belediyesi daire müdürleri karşıladı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından başkanlık girişinde çiçekle karşılandı. Daha sonra Başkanlık makamında devam eden ziyarette, Çatalca Belediyesi'nin projeleri ve çalışmaları Başkan Cem Kara tarafından Vali Vasip Şahin'e aktarıldı. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İstanbul Valisi Vasip Şahin'e eşlik ederek, belediye binası ile ilgili olarak da kısa bilgiler verdi. Vali Şahin, sonrasında Kaymakam Becel ve Başkan Kara ile birlikte Binkılıç Geri Gönderme Merkezi'nde incelemelerde bulundu.


Kaymakam Becel ve Başkan Kara'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Şahin, çalışmalarında başarılar dileyerek ilçeden ayrıldı.


Çatalca'daki ziyareti sona eren Vali Şahin, daha sonra Silivri İlçesi'ne gelerek Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'ı ziyaret etti. İstanbul Valisi Vasip Şahin'i Silivri Kaymakamlığı ziyaretinde İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İl Jandarma Alay Komutanı Gürcan Sercan, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Özdemir ve kurum müdürleri tarafından karşıladı.


Ziyareti sırasında Silivri Kaymakamı, Silivri Belediye Başkanı, İl Jandarma Alay Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü ile bir süre Kaymakamlık Makamında görüşen Vali Şahin, başta asayiş, eğitim, sağlık ve sosyal projeler olmak üzere ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra başarı dileklerini ileterek Kaymakamlıktan ayrıldı.


Vali Şahin son olarak Silivri İş adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş'ı ziyaret etti.


Vali Şahin ziyaretinin ardından Silivri İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaşa teşekkürlerini iletip, çalışmalarında başarılar diledi.



Geri Dön