26 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar 101. mağazasını Bolu'da açtı!

Vatan Bilgisayar 101. mağazasını Bolu'da açtı!

Teknoloji perakendeciliğinde Türkiye’deki önde gelen firmalardan biri olan Vatan Bilgisayar, Türkiye’deki 101’inci mağazasını Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nde (AVYM) açtı...




Geçtiğimiz ay Türkiye’nin 7 farklı ilinde 10 yeni mağazasını hizmete sokan Vatan Bilgisayar, 101’inci mağazasını Bolu’da açtı. TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı kesiminde bulunan Highway Outlet AVYM’de mağazasını hizmete sokarak, Bolu’da ilk mağazasını açan Vatan Bilgisayar, açılışa özel indirimler yaptı. Özel indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar mağaza akın ederken, Genel Müdür Hasan Vatan, açılış öncesi çalışanlarına seslenerek hepsini başarılardan dolayı tebrik etti. Daha sonra bütün mağaza çalışanları el ele tutuşarak, “Herşey vatan için” diyerek mağazanın açılışı gerçekleştirildi.


Her zaman vatandaşların bütçesine uygun satışlar yaptıklarını ve Bolu’da da 101’inci mağazalarını açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “Şubemizin Bolu’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyümeye devam edeceğim. 2014 yılında yeni mağazalar açacağız. Hedefimiz, bu yıl sonuna kadar 150 mağazaya ulaşmak. Ayrıca 2014 yılında yüzde 80 büyüme hedefliyoruz. Şuanda Bolu’da 40 personelimiz var. Genelde 4 bin 350 kişiyle çalışıyoruz ve yıl sonuna kadar 6 bini geçmiş olacağız” şeklinde konuştu.


Bolu Ekspres Gazetesi


Geri Dön