25 / 04 / 2024

Vatandaş ev alırken ince eleyip sık dokuyor!

Vatandaş ev alırken ince eleyip sık dokuyor!

Bursa'nın değerlenen bölgeleri arasında gösterilen Mudanya-Burgaz'da birçok projeyi hayata geçiren Tugay İnşaat'ın ortaklarından Tugay Köse, halkın artık yeni bir daire alacağı zaman ince eleyip sık dokuduğunu söyledi.



Vatandaşların güvenlikli bir siteyi tercih ettiğinin altını çizen Köse, "Bunun yanında otopark, yüzme havuzu, fıtness salonu, çocuklar için oyun alanları ve sosyal alanların da olmasına dikkat ediyorlar. Yüksek kalitede yaşamın temelini başarılı bir konut projesi oluşturuyor. Tugay inşaat olarak biz de vatandaşlarımızdan gelen talepleri iyi analiz edip, başarılı projelerle onları buluşturuyoruz" dedi. Köse, halkın lüks konuta yöneldiğini, bunun da hayata geçirilen önemli projeleri şekillendirdiğini anlattı. 


OLMAYANI YAPACAĞIZ 


Melisa Residence 2 ve Mia Burgaz projeleriyle bölgeye yatırımlarım sürdürdüklerini dile getiren Köse, Mudanya Halitpaşa'da da özel bir projenin startım vermek üzere olduklarına açıkladı. 

Köse, "Mudanya'da ve Bursa'da olmayanı yapacağımız bu projeyle kaliteyi biraz daha yükseltmek amacındayız" diye konuştu. 


MUDANYA'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART


Tugay inşaat'm ortaklarından Halim Balıkçı ise deprim riskine dikkat çekti. Mudanya ve Burgaz bölgeleri için kentsel dönüşümün şart olduğunu dile getiren Balıkçı, şöyle devam etti: "Şehrimizin böylesine doğal güzellikleri bulunan bir ilçesinin eski ve artık neredeyse harabe olarak değerlendirilecek yapılarla kirletilmesine göz yumulmamalı. Mudanya Belediyesi'nin bu konuyu acil olarak planlaması gerekiyor. Burada önemli olan sadece konutlann yenilenmesi değil aynı zamanda olası depremde hayati risk oranının düşürülmesidir. Birçok başarılı inşaat firması var. Yaklaşık 2 yıl gibi bir sürede Mudanya ve Burgaz bölgelerini yeni baştan inşa edebiliriz." 


Olay Bursa


Geri Dön