16 / 04 / 2024

Vatandaş ucuz konut alabilecek!

Vatandaş ucuz konut alabilecek!

CHP meclis üyesi Mehmet Sucu; 'Bu proje ile ilgili odaların görüşünü aldım. Vatandaşımıza ucuz konut üretmek için hazırlanmış, kamu yararı taşıyan bir proje, bu projeyi destekliyoruz' dedi.



Geneyik Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için hazırlanan planla ilgili söz alan CHP meclis üyesi Mehmet Sucu; "Bu proje ile ilgili odaların görüşünü aldım. 

Vatandaşımıza ucuz konut üretmek için hazırlanmış, kamu yararı taşıyan bir proje, bu projeyi destekliyoruz. Sosyal donatıları, okul alanları, cami alanı, yeşil alan ihtiyacı herşey düşünülmüş. Kentin konut açığını kapatacak, vatandaşın ucuz konut edilmesine zemin hazırlayacağı için destekliyoruz" dedi. 


" Konut fiyatlarının artması arsa bedellerinin yüksek olmasından kaynaklanıyor" 


CHP meclis üyesi Sucu'nun açıklaması üzerine açıklama yapan başkanvekili Osman Toprak; "Konut fiyatlarının artması, arsa bedellerinin yüksek olmasından kaynaklanıyor. Bizde bu tür çalışmalar yaparak, maliyetleri aşağıya çekiyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz" dedi. Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda 50 madde görüşüldü.3 maddeye komisyon çalışmaları tamamlanmadığı için ek süre verilirken, kalan maddeler karara bağlandı. 


Gaziantep Ekspres


Geri Dön