16 / 04 / 2024

Vazo Kule Dap Projesi'nde 36 ay 0 faiz! 199 bin TL!

Vazo Kule Dap Projesi'nde 36 ay 0 faiz! 199 bin TL!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen ve 3 bloktan oluşan Vazo Kule Dap Projesi'nde dairelerin fiyatları 199 bin liradan başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı bulunuyor...



Vazo Kule Dap Projesi,  DAP Yapı  tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan Vazo Kule Dap Projesi'nde 2 blok konutlar için, 1 blok ofisler için ayrıldı.


Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım  yollarına çok yakın mesafede yer alıyor.


Toplam 399 bağımsız bölümden meydana gelen Vazo Kule Dap Projesi'nde; açılır-kapanır yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahalarının yanı sıra sosyal tesisler bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otopark ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


İster banka kredisi, ister firma bünyeli ödeme seçenekleri bulunan Vazo Kule Dap'ta firma bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksit yapabiliyorsunuz. Vazo Kule Dap Yapı projesinde yer alan rezidansların fiyatları 199 bin liradan başlıyor.


Projede sadece stüdyo konut, 1 oda 1 salon konut ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. 


Maltepe'de hayata geçirilen Vazo Kule Dap Yapı projesindeki 1+0 daireler 35 metrekare ile 70 metrekare arasında, 1+1 daireler 89 metrekare ile 90 metrekare olarak tasarlandı. 


Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön