25 / 04 / 2024

Vazo Kule Residence'da 366 bin liraya daire!

Vazo Kule Residence'da 366 bin liraya daire!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe' de yükselen Vazo Kule Residence projesinde daire fiyatları 366 bin liradan başlıyor. Vazo Kule Residence' da firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor...



İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu ve İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de konumlandırılan Vazo Kule Residence'de 3 blok bulunuyor. 


Konut, ticari birim ve ofislerden oluşan Vazo Kule Residence projesinde 289 adet rezidans daire, 11 adet ticari birim ve 99 adet ofis bulunuyor.


Projede; buhar odası, dinlenme alanları, Türk hamamı, spor alanları, çocuk oyun alanları, açık - kapalı otopark, fitness center, havuz ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Satışlarının devam ettiği Vazo Kule Residence projesinde konut büyüklükleri 35 metrekare ile 90 metrekare aarsında farklılık gösteriyor.


Vazo Kule Residence'da; stüdyo dairelerin metrekare alanları 35 metrekare ile 70 metrekare arasında, 1 oda 1 salon dairelerin metrekare alanları 89 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor.


Dap Yapı tarafından yükselen Vazo Kule Residence fiyatları 366 bin TL'den başlıyor. Projede ister banka kredisi ile, ister firma bünyesinde yer alan çeşitli ödeme seçenekleri ile ödeme yapabiliyorsunuz.


Vazo Kule Residence iletişim bilgileri;


Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön