25 / 04 / 2024

Vefa Group Avrupa arenasında!

Vefa Group Avrupa arenasında!

İstanbul, Ankara ve en son İzmir'de Türkiye'nin en büyük yapı fuarlarına katılarak farkını ortaya koyan Vefa Group, şimdi de Avrupa arenasında



18-21 Ekim tarihleri arasında İngiltere'nin en büyük yapı fuarı olan Interbuild 2009 Fuarına katılan Vefa Group, yapı sektöründe Avrupa'ya açılan en önemli kapılardan biri olan bu organizasyonda Vefa Prefabrike Yapılar'ı, Neopan Panel Teknolojileri'ni ve hafif çelik yapı sistemi olan Steelife markasını tanıttı. 

İngiltere'de kurduğu yeni ortaklık ilişkilerini pekiştirmek ve sektörün kalbinin attığı platformda ürünlerini tanıtmak için Interbuild'e katılan Vefa Group, gördüğü ilgiden memnun kaldı. 

İngiltere'nin Birmingham şehrinde NEC fuar alanında gerçekleştirilen Fuar, İngiltere'nin inşaat ve inşaat malzemeleri alanında 1 numaralı fuarı olarak biliniyor. Yeni iş ilişkileri oluşturma fırsatının yanı sıra katılımcı firmalara müşterileri ile buluşma ve karlı ticari ilişkileri sürdürmek için fırsatlar sunan fuar; inşaat ürünü, malzeme ve hizmetleri ile ilgili uluslararası tedarikçi ve satın almacıların bir numaralı buluşma noktası halinde.

2008 yılında 32 bini aşkın kişi tarafından ziyaret edilen Interbuild'de, inşaat alanına dair her türlü ihtiyaç karşılanabiliyor. İnşaat sektörünü her yönüyle kapsayan ve geniş bir katılımcı profiline sahip olan fuar, alanında tanınmış mimar, yatırımcı, tedarikçileri her yıl bir araya getiriyor. Öyle ki, İngiltere'nin en büyük 30 müteahhitinden 26'sı, İngiltere'nin en büyük 20 mimarlık firmasından 10'u ve 172 yerel özel idare Interbuild'i en kapsamlısı ve en büyüğü olarak lanse ediyor.


Geri Dön