19 / 04 / 2024

Vefa Group Nestavilla İle ayda 488 TL'ye ev sahibi yapıyor!

Vefa Group Nestavilla İle ayda 488 TL'ye ev sahibi yapıyor!

Vefa Group'un pratik hazır konut markası Nestavilla, orta gelir grubu ve emeklileri ayda 488 TL taksitle 'ev'lendiriyor. Kişiye özel projeler de geliştiren marka, hazır arsaya 15 günde evi kuruyor...



Pratik hazır konut markası Nestavilla, 15 günde kurduğu ev için ayda 488 TL taksitle ev sahibi yapıyor. Kişiye özel projeler de geliştiren Nestavilla'nın fiyatları, projenin büyüklüğü, uygulama alanının koşulları, uygulanacak bölgenin iklim şartlarına göre değişiyor. En çok tercih edilen modellerden biri olan Melisa, 31 bin 500 TL'ye satılıyor. 7 metrekarelik terası ile birlikte 68 metrekare olan 2+1 odalı Melisa modeline, 7 bin 878 TL peşinat verdikten sonra ayda 488 TL ödeyerek de sahip olunabiliyor.

Binalardaki konfor şartları, deprem yönetmeliğine göre statik hesap yöntemlerini kullanarak yapılan Nestavilla villaları yüksek izolasyon değerlerine sahip hafif malzemeler kullanılarak üretiliyor.

Pratik konut markası Nestavilla, Türkiye genelinde bayilikler de veriyor. Nestavilla'nın bayi sayısı bugüne kadar 30'a ulaştı.


Geri Dön