26 / 04 / 2024

Vefa Küçük'e hakaret Faik Işık'a özür diletti!

Vefa Küçük'e hakaret Faik Işık'a özür diletti!

İnşaat sektöründe de boy gösteren işadamı, Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Vefa Küçük'e yönelik hakaret, Aziz Yıldırım'ın eski avukatı Faik Işık'a özür diletti.  Faik Işık, Vefa Küçük'ten canlı yayında özür diledi



 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın eski avukatı Faik Işık, Pazar gecesi Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ve gol programına telefonla katılmış ve Vefa Küçük'e kavgada bile söylenmeyecek sözler söylemişti. Vefa Küçük'e "Karı parası ile zengin oldun" diyen Faik Işık dün akşam Derin Futbol'da ailesine dil uzattığı Vefa Küçük'le canlı yayında karşı karşıya geldi.

ÖZRÜNÜ GERİ ALDI

Önceleri Vefa Küçük'le aynı anda programda bulunmak istemeyen Faik Işık, daha sonra programa katılarak Vefa Küçük'le canlı yayında yüzleşti. Dün gece telefonda söylediği ağır sözler yüzünden üzgün olduğunu söyleyen Faik Işık, canlı yayında bu özrünü geri aldığını ifade ederek "Dün akşam özür dilediğimi de geri alıyorum" dedi.

AVUKATLIKTAN AZLEDİLDİNİZ

Faik Işık, yaşanan olaylar üzerine canlı yayından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlığından ayrıldığını öne sürünce, Ahmet Çakar devreye girdi. Çakar, Faik Işık'ın Aziz Yıldırım'ın avukatlığından kendi isteği ile ayrılmadığını öne sürerek "Bugün saat 16.00 itibari ile halen Aziz Yıldırım'ın avukatı idiniz. Saat 19:30 itibari ile maalesef, üzülerek söylüyorum azledildiniz. " dedi.

AHMET ÇAKAR ISRAR ETTİ, FAİK IŞIK ÖZÜR DİLEDİ

Ahmet Çakar, Faik Işık'a Vefa Küçük'e itham ettiği sözlerin yakışmadığını söyleyerek, Vefa Küçük'ten özür dilemesi gerektiğini kaydetti. Ahmet Çakar'ın ısrarı üzerine Vefa Küçük için söylediği "Karı parası ile zengin" sözleri nedeniyle Küçük'ten özür dileyen Faik Işık "Ben sizden, sizi inciten, eşinizi inciten o maksatla söylememiş olsam bile cümlelerden dolayı helallik diliyorum."diyerek özür diledi.

Vefa Küçük ise Faik Işık'a başkanın avukatlığını bırakıp bırakmadığını tekrar sordu. "Avukatlığını bıraktım" cevabını alması üzerine ise Vefa Küçük "Siz kulübümüzün ve başkanımızın hukuki anlamda avukatı değilseniz, ben özrünüzü kabul ediyorum." diyerek Faik Işık'ın özrünü kabul etti ve olay tatlıya bağlandı.

 


Geri Dön