25 / 04 / 2024

Vefa, takvim çalışmasında çocukların hayallerindeki evlere yer verdi!

Vefa, takvim çalışmasında çocukların hayallerindeki evlere yer verdi!

Ön üretimli yapı sistemlerinde entegre çözümler sunan Vefa, bu yılki takvim çalışmasında çocukların hayallerindeki evlere yer verdi.



İnovatif fikirleri ve çağdaş teknolojik altyapısıyla oluşturduğu ön üretimli yapıları ile insanların hayallerindeki yaşam alanlarını gerçeğe dönüştüren Vefa, her yıl ayrı bir konseptte hazırladığı takvimlerine, bu yıl ise çocukların hayalindeki evleri taşıdı.


Kütahya Mimarlar Odası tarafından Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla tüm merkez ve ilçe okullarının katıldığı teması “Çocukların Hayalindeki Evler” olan bir yarışma düzenlendi. Yarışmada çocuklardan hayallerindeki evleri çizmeleri istendi. Amaç, gelecek nesillerin yaşam alanlarını standart kalıplardan çıkarıp evlerini sadece barınma alanı olarak görmeden, keyif alınarak yaşanabilir mekanlara çevirmelerine ön ayak olmaktı. Katılımcılar arasında ise yağmur yağdığı zaman yaşadığı evin cephesine çarpan damlaların müzik notalarına dönüştüğünü hayal edenlerden tutun da hayalindeki evin ana cephesinden posta kutusuna kadar ayakkabı görünümlü evler çizenler de vardı.


Çocukların hayallerindeki evlerin tasarımlarına kayıtsız kalmayan Vefa Holding de yarışmada öne çıkan resimlere bu yılki takviminde yer verdi.


Geri Dön