18 / 04 / 2024

Vehbi Orakçı: Kuveyt ve Umman'da projeler geliştiriyoruz!

Vehbi Orakçı: Kuveyt ve Umman'da projeler geliştiriyoruz!

Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip olan Marmara Yapı, yurtiçi ve yurtdışında projeler geliştiriyor. Vehbi Orakçı, yurtiçinde Bağcılar'dan Çatalca'ya farklı bölgelerde 100'ün üzerinde projede 2 bini aşkın konut ürettiklerini söylüyor.



Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip olan Marmara Yapı, yurtiçi ve yurtdışında projeler geliştiriyor. Marmara Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, yurtiçinde Bağcılar'dan Çatalca'ya farklı bölgelerde 100'ün üzerinde projede 2 bini aşkın konut ürettiklerini söylüyor. Orakçıoğlu, yatırımı devam eden dört projelerine 150 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını ifade ediyor. 


Irak Kerbela'da yüklenici firma olarak 150 milyon dolarlık yatırımla bin 300 villa, AVM ve okullardan oluşan bir uydu kent projesinin yüzde 60'ını tamamlayan şirket, bölgedeki olumsuz şartlar nedeniyle projeyi durdurdu. 


Vehbi Orakçı, "Kuveyt ve Umman'da projeler geliştiriyoruz. Umman imar Bakanlığı ile orada bir uydu kent yapmak üzere mutabıkız. Bu proje için Suudi bir bankanın proje için kredi sağlamasını bekliyoruz. O onaylanırsa proje hayata geçecek" 


Ekonomist 


Geri Dön