25 / 04 / 2024

Vektör Asansör 2014'te yüzde 20 büyüdü!

Vektör Asansör 2014'te yüzde 20 büyüdü!

İnşaat sektöründeki daralmaya karşın Vektör Asansör 2014'ü yüzde 20 büyüme ile geride bıraktı. Şirket, bu yıl da mevcut iş hacmini korumayı hedefliyor..



İnşaat sektöründeki daralmaya karşın Vektör Asansör 2014'ü yüzde 20 büyüme ile geride bıraktı. 

Şirket, bu yıl da mevcut iş hacmini korumayı hedefliyor. 

Faaliyetlerine Mersin'de 2006 yılında başladıklarını, geçen yıl ise yapüamnaya giderek "Vektör Asansör" adı altında çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Vektör Asansör Genel Müdürü Fikri Sözen, sundukları hizmetlerde her zaman kaliteyi ön planda tuttuklarını vurguladı. Çalışmalarını 8 kişiyle sürdürdüklerini dile getiren Sözen, geçtiğimiz yıla ilişkin belirledikleri hedeflere ulaştıklarını ve iş hacmi bakımından da yüzde 20 artış yakaladıklarını söyledi. Teknik olarak istenilen her türlü talebi karşılayabileceklerinin altını çizen Sözen, geçen yıl elde ettikleri artışı, bu yıl da korumak istediklerini ifade etti. 

Sözen, "İnşaat sektöründeki durgunluğun devam edeceğini talimin ediyorum. Bu nedenle ağırlığımızı bakım ve revizyon çalışmalarına vereceğiz. Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği'nin 10'ncu ; maddesi kapsamında özellikle son dönemlerde apartmanlardaki asansörlerin denetimleri artırıldı. 

Apartman asansör kontrollerinin artmasının önümüzdeki yıl sektöre daha fazla hareketlilik getireceğine inanıyorum" diye konuştu. 

Sektöre ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Sözen, son dönemlerde inşaatlarda yaşanan asansör kazalarına dikkat çekti. Bu kazaların ardından iş sağlığı ve güvenliğine yönelik alman tedbirlerin artırıldığını belirten Sözen, söz konusu denetimlerin bu yıl sektörde kaliteyi artırmasını beklediklerini dile getirdi. 


Dünya


Geri Dön