24 / 04 / 2024

Velis Evo: Sıcak su konforunun yeni adı!

Velis Evo: Sıcak su konforunun yeni adı!

Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile banyo saatlerini unutulmaz keyif anlarına dönüştürüyor. Yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle VELIS EVO, konfor kavramına yeni bir boyut getiriyor.



Geliştirdiği ürünleriyle yaşam alanlarında yüksek konfor sağlayan Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile konfor ve tasarrufun sınırlarını genişletiyor. “ECO EVO” özelliği ile kullanım alışkanlıklarınızı öğrenerek, sıcak suyu miktar ve zamanlama olarak  tam ihtiyacınıza göre hazırlıyor. Böylece elektrik faturanızda  %14’e varan tasarruf sağlıyor.  Yepyeni “Akıllı Mavi Işık Teknolojisi” ise, dokunmatik bir ekran üzerinden tüm programlamayı yapmanızı sağlıyor.


Velis EVO, 27 cm derinliği ile yerden önemli bir tasarruf sağlıyor. Yatay ve dikey montajlama seçenekleri ile kullanımı kolaylaştırırken, titanyum emaye kaplı çift tank yapısı ile uzun ömürlü kullanımı garanti ediyor.


Kalite, güven ve enerji tasarrufunu bir arada sunan Ariston Thermo Group, VELIS EVO termosifon ile her zaman olduğu gibi kullanıcılarının maksimum memnuniyeti sağlamayı hedefliyor.



Geri Dön