19 / 04 / 2024

Vera Gayrimenkul büyümeyi hedefledi!

 Vera Gayrimenkul büyümeyi hedefledi!

Yaklaşık 5 aydır emlak sektöründe faaliyetlerine devam eden Vera Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı'nın yetkilileri, satışını yaptığı projelerde iddalı olduklarını söyledi.



Yaklaşık 5 aydır emlak sektöründe faaliyetlerine devam eden Vera Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı'nın yetkilileri, satışını yaptığı projelerde iddalı olduklarını söyledi. İzmir'de Bayraklı, Bornova, Güzelbahçe ve Çeşme'de bulunan 7 farklı projenin satış danışmanlığını yürüttüklerini dile getiren Proje ve Ticari Portföy Sorumlusu Okan Kalpak, "İzmir'de inşaat sektörü sürekli gelişiyor. Her geçen gün yeni projeler hayata geçiriliyor. Biz de Vera Gayrimenkul firması olarak kısa süre içerisinde İzmir'de Ege Bölgesi'nin diğer illerinde satışını yaptığımız proje sayısını artırmayı hedefliyoruz" dedi.


Çözüm ortağı

Kurumsal bir yapıda kurulduklarını ve sundukları tüm hizmetlerde bu anlayışı müşterilerine yansıttıklarını söyleyen Kalpak, "Tecrübeli, sektörü sürekli takip eden ve donanımlı 15 kişilik uzman bir kadro ile çalışıyoruz. Bu nitelikli kadro ile proje satışlarında inşaat şirketlerine çözüm ortağı oluyoruz. İzmir'in güçlü ve kurumsal firmaları tarafından tercih ediliyoruz" diye konuştu. Vera G.Y.O. markasıyla Ege Bölgesi'nde franchise olarak büyümeyi hedeflediklerini söyleyen Kalpak, sonrasında da Türkiye çapında büyüme planları olduğunu belirtti. Firma kurucuları olarak kendilerinin de sektörün içerisinden geldiklerini ve bu sayede piyasada güven sağladıklarını da sözlerine ekleyen Kalpak, "Toplu satış yönetimi konusunda deneyimli bir kadroya sahibiz. Fakat bireysel konut satışları ve fabrika kiralama hizmetleri de sunuyoruz. Müşteri odaklı çalışmalarımızda alıcı ve satıcı arasında bir köprü kurarak herkesin memnun kalacağı hizmetler sunmayı hedefliyoruz" dedi.




Yeni Asır 


Geri Dön