19 / 04 / 2024

Vera Kağıthane Residence Evleri'nde 195 bin TL'ye 1+0!

Vera Kağıthane Residence Evleri'nde 195 bin TL'ye 1+0!

Firma: Vera Group

Proje: Vera Residence

Kağıthane'de konumlandırılan Vera Residence neo klasik mimarisiyle dikkat çekiyor. Yoğun ilgiyle satışların başladığı lansman dönemiyle birlikte Arton Mimarlık tarafından tasarlanan 1+1 örnek daire de görücüye çıktı. Fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor...



Değişen yaşam tarzlarına yönelik tasarlanarak inşasına başlanan Vera Residence, neo klasik mimarisi ve kullanışlı daire tipleriyle yoğun ilgi görüyor. 1+1 ve 1+0 daire tiplerinin ağırlıkta olduğu proje Vera Grup tarafından hayata geçiriliyor.


Vera Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz; “ Yaşam şekilleri, tüm dünyada olduğu gibi Istanbul'da da değişiyor. Eskiden 3+1 dairelerden küçük dairelere talep çok zayıfken, son yıllarda ailelerin küçülmesi, çiftlerin geç evlenmeleri, evin dışında daha çok zaman geçirmeleri gibi faktörlerden dolayı 1+1 ve 1+0 gibi dairelere yoğun talep gelmeye başladı. Bu tip daireler daha çok şehrin merkezinde inşa edilen projelerde daha revaçta, İstanbul'un coğrafi yapısından dolayı Ataşehir ve Büyükdere Caddesi aksında özellikle daha çok talep görüyor. Bu bölgelerde arzın azlığından dolayı fiyatlar hedef kitlenin satın alma bütçelerinin üzerine çıkınca, yakındaki bölgelerde yer alan projelere her geçen gün talep artıyor. Kağıthane, Osmanlı imparatorluğu döneminde şehrin mesire yeri fonksiyonunu üstlenirken erken cumhuriyet döneminde üretim üssü olarak kullanıldı. En son yapılan imar planında ise Teknopark, ofis, residans ve konut alanı olarak belirlendi. Arsa ihtiyacı dinmeyen İstanbul şehri için bu iyi bir fırsat oldu. Şehrin merkezinde yer alan ve tarihsel önemi de olan bu bölgede her geçen gün yeni projeler duyurulmaya başladı.  Vera Residence  da bunlardan biri, fakat farklı bir yaklaşımla çevre projelerden kendini ayrıştırıyor.” dedi.


AYNI BÖLGEDE İKİ PROJE DAHA İNŞA EDECEĞİZ

Vera Residence projesine gelen talepten memnun olduğunu belirten Yılmaz; “Kağıthane’nin en hızlı gelişen noktasında inşasına devam ettiğimiz Vera Residence projemizle yoğun bir ilgi gördük. Bölgenin geleceğine ve yatırım potansiyeline inancım tam. Bu nedenle yine aynı bölgede iki proje daha hayata geçireceğiz.” dedi.

Ağırlıklı olarak 1+1 ve 1+0 dairelerden oluşan projede Arton Mimarlık ile yapılan işbirliğinde neo klasik tarzda kütüphaneler, odalar arası dönen televizyonlar, çift taraflı şömineler gibi, dairenin büyüklüğünden bağımsız bir şekilde daireye karakter ve asalet katan öğeler eklendi. İsteğe bağlı dairelere eklenebilen bu öğeler sayesinde yoğun bir talep gören Vera Residence öngörülen tarihten önce, 14 ay sonra teslim edilecek.


ARAPLARDAN BÜYÜK DAİRELERE İLGİ VAR

Projenin satış ve pazarlamasını üstlenen Kronos Gayrimenkul firmasının yönetici ortağı Samim Hatipoğlu, 1+0 tip dairelerin 195.000 TL, 1+1 dairelerin ise 285.000 TL’den başladığını belirtirken, Vera Residence projesinde sınırlı sayıda olan dairelere Arap yatırımcılardan da yoğun ilgi olduğunu belirtti. Arapların daha çok üst katta yer alan Penthouse tipi büyük dairelerden aldıklarının da altını çizdi.


Telefon: 444 48 80

Web Adresi: www.veraresidence.com


projeye sor



Geri Dön