28 / 03 / 2024

Vergi yapılandırmasında son 10 gün!

Vergi yapılandırmasında son 10 gün!

Vergi borcunu yapılandıran kimselerin 2. taksit ödemeleri için ödeme süresi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Buna göre son 10 gün içinde ödeme yapılması gerekli..



Vergi borcu yapılandırmasında 2. taksitler için ödeme süresi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Buna göre yapılandırmasının bozulmasını istemeyen mükelleflerin 10 gün içinde ödemelerini yapmaları gerekli. 6736 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan vergi borçları arasında emlak ve çevre temizlik vergisi de bulunuyor.


6736 yapılandırma borcu sorgulama ve ödeme işlemleri

Yapılandırma ödemeleri T.C. Kimlik No ile, 6736 Yapılandırma Tecil/Tahakkuk Fiş Numarası ile giriş ve kullanıcı girişi ile yapılabiliyor.


GİB'in resmi sitesini açtıktan sonra sistemine giriş yapmak için T.C. Kimlik No ve kimlik bilgilerinizi girip Giriş düğmesine tıklamanız gerekiyor.


6736 Yapılandırma borçlarını görüntülemek veya ödemek için Tecil Dosya Numarası / Tahakkuk Fiş Numarası, T.C. Kimlik No veya Vergi Kimlik No bilgilerinizi girip Giriş butonuna tıklamanız gerekiyor.


Sistemine giriş yapmak için Kullanıcı Kodu, Şifre, Parola ve resimde gördüğünüz Doğrulama Kodu bilgilerini girip Giriş düğmesine tıklayabilirsiniz. 




Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com





Geri Dön