20 / 04 / 2024

Versace, Primemall Gaziantep'te açıldı!

Versace, Primemall Gaziantep'te açıldı!

Gaziantep’in en büyük alışveriş merkezi Primemall Gaziantep, ziyaretçilerini ilklerle buluşturmaya devam ediyor. Versace, alışveriş merkezleri ile ilk defa buluşturduğu konsept mağazasını Primemall Gaziantep’te açtı.



15 ülkede 2,5 Milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Alman yatırımcı grubunun Türkiye kanadı Prime Development tarafından 2013 yılında hizmete açılan Primemall Gaziantep, zengin marka karmasına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şehrin ödüllü alışveriş merkezi Primemall Gaziantep, zengin marka karmasına Versace’nin konsept mağazası “Versace 19.69”u kattı.


Versace 19-69’un konsept mağazası AVM’ler arasında ilk kez Primemall Gaziantep’te 

Açılışa özel fiyatları ve birbirinden seçkin ürünleri ile göz dolduran Versace 19-69, bay-bayan giyim, ayakkabı, çanta, eşarp, şal ve aksesuar ürünleriyle Primemall Gaziantep AVM’de hizmet vermeye başladı. Alışveriş merkezleri arasında ilk defa Primemall Gaziantep’te açılan Versace 19-69 dekorasyonuyla da ziyaretçilerin beğenisini topladı. Lüks severlerin ilgisini çekecek olan marka, birbirinden farklı ürün yelpazesiyle şıklığı ve zarifliği Gaziantep’e taşıyacak.

  

Ödüllü Primemall Gaziantep 

2013 yılında ‘farklı’ mottosuyla açılan ve farkını ortaya koyan Primemall Gaziantep Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından Avrupa’nın ‘En İyi Perakende Geliştirme’ ve ‘En İyi Perakende Mimari’ ödüllerine layık görülmüştü. Türkiye’nin önde gelen firmalarının katıldığı ‘Sign of the City’ ödülü ile 2014 yılında bir kez daha ödüllendirildi.



Geri Dön