24 / 04 / 2024

Veryeriler İnşaat, Köy İçi Taşevler'inde 2. etap satışları başladı! 250 bin euroya!

Veryeriler İnşaat, Köy İçi Taşevler'inde 2. etap satışları başladı! 250 bin euroya!

Veryeriler İnşaatın Eylül 2010da Alaçatıda inşasına başladığı Köy İçi Taş Evler projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi. İlk etabı 31 konuttan oluşan evlerin tesliminin ardından projenin ikinci etabının satışı için start verdi.



Alaçatıda yaptığı taş evler ve yarattığı mahalle konseptiyle Alaçatının yaşam kalitesini yükselten Veryeriler İnşaat, Köy İçi Taş Evler projesinin ilk etabındaki konutları sahiplerine teslim etti.

Kısa sürede satışı gerçekleştirilen taş evler özellikle şehrin karmaşasından uzaklaşıp, Alaçatının doğasını ve doğallığını yaşamak isteyenler tarafından tercih edildi.

İlk etabında 31 konutun yer aldığı Köy İçi Taş Evlerde 80-150 m2 aralığında, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde, avlulu- avlusuz, farklı bahçe büyüklüklerinde evler bulunuyor. Projede yaratılan mahalle konseptinin içinde ise köy meydanı, çeşmesi, zeytin ağaçları ve oturma mekanı mevcut.

İstanbulluların da gözde tatil beldelerinden olan Alaçatının artık 12 ay yaşanabilen bir yer olduğunu söyleyen Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpan Veryeri, Alaçatı, havası, denizi, sörfü, restoranları ve insanı ile cazibe merkezi durumunda. İnsanlar buraya şehrin karmaşasından uzaklaşarak, doğanın keyfini sürmek için geliyorlar. Evlerinin bahçelerinde meyve yetiştiriyor, semt pazarından aldıkları taze yeşilliklerle yemekler pişiriyor, bir mahalle sıcaklığında komşuluk ilişkilerini sürdürüyorlar. Biz de kalabalık şehirlerde yaşayan insanların özlem duydukları huzurlu yaşam alanlarını onlara sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz dedi.


İkinci etap başladı

Haziran ayı itibariyle Köy İçi Taş Evlerin 30 konuttan oluşacak ikinci etabına satışıa başladıklarını ifade eden Alpan Veryeri, Köy İçi Taş Evlerin ikinci etabında 100-130 metrekare büyüklüğünde, 2+1 ve 3+1 tipinde  evler, 250-300 bin euro fiyat aralığında satışa sunuluyor dedi. Turizm bölgelerindeki yaz dönemi inşaat yasağı olması nedeniyle inşaatın Eylül ayında başlayacağını ve evleri 9 ayda bitirmeyi planladıklarını söyleyen Veryeri, Daha önce yaptığımız projelerin kalitesi ve insanlara verdiğimiz güven sayesinde şimdiden evlerin satışa çıkmasını bekleyen müşterilerimiz var. Biz de onların güven ve ilgisine karşılık bugüne kadar yaptığımız 181 taş evin kalitesinde, doğal dengeyi koruyan, eski Rum mimarisinin özelliklerini devam ettiren evler yapmayı sürdüreceğiz dedi.

Sanatçı Demet Akbağ, Koç Holdingin CEOsu Turgay Durak, Show TV Haber Koordinatörü Korcan Karar ve milli basketbolcu Kerem Gönlümün birçok İstanbullu gibi projeden ev alarak Alaçatılı olduğunu dile getiren Veryeri, Burada bir aile gibiyiz. Taş evin rahatlığının keyfine varanlar çevrelerine de öneriyor, satışlarımızın çoğu dost tavsiyesi ile gerçekleşiyor. Hedefimiz Alaçatıyı keşfetmek isteyen herkese ulaşabilmek dedi.

www.veryerilerinsaat.com
0 232 716 9196

 

 


Geri Dön