24 / 04 / 2024

Vestel İnsana Saygı Ödülü'ne layık görüldü!

 Vestel İnsana Saygı Ödülü'ne layık görüldü!

Vestel Şirketler Grubu, 2012 yılında Türkiye'nin önde gelen insan kaynakları portalı Kariyer.net üzerinden aldığı tüm iş başvurularına yanıt vererek işe alım süreçlerini kısa tuttuğu için 12. İnsana Saygı Ödülleri'nde İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.




İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında Kariyer.net'in insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmalarını öne çıkarmak amacıyla düzenlediği ödül töreni Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti.


Vestel’in sektördeki gücü ve başarısının en önemli unsurlarından birinin insan kaynağı olduğunu belirten Vestel İnsan Kaynakları Direktörü Semih Süslü şunları söyledi:


“Dost teknoloji vaadimiz, sadece müşterilerimiz için değil çalışanlarımız ve çalışan adaylarımız için de geçerli. İşe alım ekibi olarak Vestel’e yapılan her iş başvurusunu hassasiyetle inceleyerek adaylara hızlı yanıtlar vermeye çok önem veriyor ve başvuru süreçlerinin her aşamasında adayları mutlaka bilgilendiriyoruz. Bu durum, adaylar açısından bakıldığında da süreci kısalttığı ve stresi azalttığı için oldukça önemli.”


İnsan kaynaklarının çeşitli süreçleriyle ilgili bugüne kadar pek çok ödül aldıklarını belirten Süslü, “İnsan Kaynakları stratejimizin kurumsal itibarımız açısından önemli bir gösterge olduğunun bilincinde olmamız bu alanlarda ödüller almamızda büyük rol oynuyor” diye konuştu.



İnsan kaynakları süreçleriyle ilgili Vestel’in aldığı diğer ödüller:


Manisa’da “En Çok İstihdam Sağlayan Şirket Ödülü” ve “Bayanların İstihdamına Sağlanan Katkı Ödülü” (İŞKUR)

“Eğitim ve Gelişim Yönetimi Kategorisi Finalisti Ödülü” (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği)

Manisa’da “Düzenli ve En Yüksek Prim Ödeyen Şirket ve İstihdama Yapılan Katkı Ödülü” (SGK) 


Geri Dön