26 / 04 / 2024

Veysel Bakgör'den 15 Temmuz açıklaması!

Veysel Bakgör'den 15 Temmuz açıklaması!

Türkiye’nin geçtiğimiz yılın 15 Temmuz’unda gerçekleşen hain darbe girişimini adeta tek vücut olarak bertaraf ettiğini vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin birinci yıldönümüne ilişkin açıklamada bulundu..



“15 Temmuz hain darbe girişimiyle ülkemizin her alandaki istikrarlı ve başarılı ilerleyişini önünü kesmek isteyenler, toplumumuzun halkın milli egemenlikten ve demokrasiden yana direnişiyle bu karanlık emellerine erişememişlerdir. Türk toplumu, darbe girişimine topyekûn karşı koyarak dünyaya birlik ve beraberlik mesajı vermiştir. Sektörümüz, Türk iş dünyasının temsilcisi olarak,topyekûn mücadele başlatarak hemen her sektörde darbeyle mücadeleye katkıda bulunmuştur. Bu sayede iş dünyasının temsilcileriyle birlikte çok onurlu ve cesur bir duruş sergileyerek ülkenin ekonomik çöküşünü hedefleyen saldırıları önlemeyi başardık. Büyüme yolunda azim ve kararlılıkla ilerleyen ülkemizin duraklamadan yükselişini beraberinde getiren bir ekonomik zafer kazandık.

 

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında ekonomimizin tüm aktörleri gibi inşaat sektörünün temsilcileri olarak biz de, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasındaki büyük sorumluluğunun gereğini başarıyla yerine getirmenin haklı gururunu yaşadık. 15 Temmuz sınavını başarıyla veren Türkiye’nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığına yönelik her türlü girişimi engelleyebilecek güçte olduğumuzu tartışmasız bir şekilde tüm dünyaya ispatladık.


Yatırımlarımızın hızını kesmek yerine daha da hızlandırarak, istihdamı azaltmak yerine işgücü talebimizi gün geçtikçe arttırarak, toplumumuzun satın alma davranışlarını ileri noktalara taşıyan atılımlarda bulunarak zaferimizi taçlandırdık. Konut sektöründe Türkiye’nin en güvenilir markası olan Bakyapı olarak, Türkiye’nin bu ekonomik mücadelesine koşulsuz destek sunmaya devam edeceğiz.


Bu vesile ile, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, geride kalan aileleri ve sevdiklerine sabırlar diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Aziz vatanımız için kahramanca can veren şehitlerimiz ve vatanı uğruna canı pahasına direnen gazilerimiz bu zaferin en büyük kahramanları olarak tarihe iz bırakacaktır. Bizler de Bakyapı olarak sektörümüzü temsilen, ekonomimizin yükselişine yönelik atılan tüm adımların arkasında yer almayı aralıksız sürdrüreceğiz.”


Veysel Bakgör

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı 


Geri Dön