19 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi




Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Kent Park'ta düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bayramların mübarek günler olduğunu, birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağladığını söyledi.

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı. Burada meşhur Hüdai kaplıcalarımız var. Biz gençliğimizi bu kaplıcalara borçluyuz. Ben eskiden her yaz gelip, burada çamura girerdim. Hep beraber burayı turizm için en iyi seviyeye getireceğiz." diye konuştu. 

- "Türkiye çok daha büyüyecek"

Türk milletinin büyük bir millet olduğunu belirten Eroğlu, geçmişte yazılan destanları tekrar yazacaklarını anlattı. Bu amaçla belirlenen hedefleri gerçekleştirmek için çalıştıklarını ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"Allah'ın izniyle, tekrar büyük destanları yazmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki 2023, 2053, 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için bakanlarımız, hükümetimiz ve devletimiz gece gündüz çalışıyor. İnşallah bunları gerçekleştireceğiz. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği, 'Cumhuriyetin 100. yılında dünyadaki en büyük 10 ekonomi arasına girme' hedefini de gerçekleştirmek için çalışıyoruz." dedi.



AA




Geri Dön