20 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki Altındağ'daki inşaatları denetliyor!

Veysel Tiryaki Altındağ'daki inşaatları denetliyor!

Altındağ’ı şantiyeye çeviren yatırımları ile dikkat çeken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, inşaatları denetlemeyi de ihmal etmiyor. Tiryaki, “Altındağ’a bir okul daha yapıyoruz. 32 derslikli büyük bir lisenin inşaatına başladık" dedi.



Yoğun mesaisine sabah erkenden başlayan Başkan Tiryaki, Karapürçek Mahallesi’nde yapımı son aşamaya gelen düğün salonu ve çarşı inşaatını gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Tiryaki, projenin hızla tamamlanması talimatını verdi.


“38 FARKLI NOKTADA İNŞAATLARI DEVAM EDEN ŞANTİYEMİZ VAR”

Ardından Beşikkaya Mahallesi’ndeki lise inşaatına uğrayan Başkan Tiryaki, “Görevimiz olmamasına rağmen Altındağ’a bir okul daha yapıyoruz. 32 derslikli büyük bir lisenin inşaatına başladık. Hızla okulu tamamlamak istiyoruz” dedi.

Okul inşaatının ardından Feridun Çelik Mahallesi’ndeki park alanına geçen Başkan Tiryaki’nin bir sonraki durağı ise Alemdağ Mahallesi’ndeki cami inşaatı oldu. Bitme aşamasına gelen camiyi gezen Başkan Tiryaki, ahşap ve taş uyumunun gözler önüne serildiği caminin iç süslemeleri ile ilgili talimatlar verdi.

Veysel Tiryaki, daha sonra Çamlık Mahallesi’ndeki park inşaatına uğradı. Burada kendisini bekleyen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tiryaki’nin bugünkü son durağı ise Ali Ersoy ve Yıldıztepe Mahalleleri’nin kesiştiği alana yapılan park inşaatı oldu. Şu anda 6 parkın yapımının devam ettiğini söyleyen Başkan Tiryaki, Altındağ’a 36 büyük park kazandırdıklarını, önümüzdeki yıllarda bu sayının daha da artacağını söyledi.



Hürriyet 


Geri Dön