29 / 03 / 2024

Veysel Tiryaki denetimde!

Veysel Tiryaki denetimde!

ALTINDAĞ'IN çehresini değiştiren yatırımlar ile yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sabahın erken saatlerinde yine denetimdeydi.



ALTINDAĞ'IN çehresini değiştiren yatırımlar ile yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sabahın erken saatlerinde yine denetimdeydi. Gültepe Mahallesi, Gültepe Caddesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan 


Tiryaki, çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Gültepe Caddesi'nin alt yapısının yenilendiğini, yolun kotunun ve genişliğinin imar planına uygun hale getirildiğini söyleyen Başkan Tiryaki "Gültepe Mahallesi artık karanlık geçmişine sünger çekmiş, bambaşka bir mahalle... Altındağ'ın son yıllarda en çok değişen ve gelişen mahallesi... Yolların da bu gelişime ve imar planına uygun hale gelmesi gerekiyordu. 


Bu nedenle Gültepe Caddesi'nde alt yapı yenilendi ve yol genişletildi, altyapısı tamamlandı ve daha modern bir hale getirildi" dedi. Yolun en kısa sürede asfaltlanacağını da belirten Başkan Tiryaki, gece gündüz Altındağ'ın geleceği için çalıştıklarını ve hep daha iyisini yapmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi. 


Anadolu 


Geri Dön