26 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki: İmar sorununu Belediye Meclisi'ne taşıyacağız!

Veysel Tiryaki: İmar sorununu Belediye Meclisi'ne taşıyacağız!

Mobilyanın başkentinin ne sanayi sitesi ne de sanayi bölgesi sayılmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan esnaf temsilcileri, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'den yardım istedi. Tiryaki, "İmar sorununu Belediye Meclisi'ne taşıyacağız" dedi



Ankara'nın haberi ses getirdi, Siteler'in kangrene dönüşmek üzere olan sorunlarının çözümü için ilk adım atıldı. Siteler esnafı temsilcilerini kabul eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, imar ve yönetim merkezi sorununun çözüleceğini söyledi. 


BAŞKANLAR BELEDİYEDE

Veysel Tiryaki, ne sanayi sitesi ne de sanayi bölgesi olmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan Siteler esnafını kabul etti.  Ankara  Marangoz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıdvan Aktaş, Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve beraberindeki heyetle görüşen Tiryaki, sorunları dinledi. 


YANGIN YOLLARI YENİLENDİ

Rıdvan Aktaş ile Hüseyin Taklacı, bir bütün olarak planlanan Siteler'deki sokaklar ve binalar arasındaki yangın yollarının imar planlarında değişiklik yapıldığını ve yapılaşmaya açıldığını söyledi. Kimi alanlara bina yapıldığını kimi alanlara ise yapılmadığını belirten Aktaş, Belediye Meclisi kararı ile bina yapılmayan yerlerdeki imar planlarının iptal edilmesini istedi. Aktaş, bu yolların yeniden asfaltlanmasını ve esnafın kullanımına açılmasını talep etti. 


"Esnafın yanındayız"

Esnaf odası temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tiryaki, Siteler Bölgesi'nin imar durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Esnafın kendileri için önem taşıdığını söyleyen Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nin esnafa her zaman destek olduğunu vurguladı. 

Esnafın rahat etmesi için her şeyi yapacaklarını ifade eden Başkan Tiryaki, Altındağ'ı hep birlikte daha da ileri taşıyacaklarını kaydetti. 

Tiryaki, yangın yollanndaki imar planlarını iptal edilmesi konusunu Belediye Meclisi'ne getireceklerini ve düzenleme yapacaklanna dikkat çekti. Demirhendek Caddesi'nde bulunan belediyeye ait arsaya da bina yapılacağını ve birinci katının zabıtaya tahsis edileceğini belirten Tiryaki, binanın ikinci katını da esnaf odalannın kullanmasını önerdi. Bu teklifi sevinçle karşılayan esnaf odalan temsilcileri, "Başkanımızın desteğini görmek bizi her zaman mutlu ediyor" dedi. 


Habertürk Ankara  


Geri Dön