25 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki: Sosyal dönüşüm için kentsel dönüşüm şart!

Veysel Tiryaki: Sosyal dönüşüm için kentsel dönüşüm şart!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Fiziki değişimin yanı sıra sosyal ve zihinsel dönüşüm için de kentsel dönüşüm zorunludur. Çocuklarımız elden gittikten sonra bir gecekondun olsa neye yarar?



ALTINDAĞ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hafta sonu buluşmaları devam ediyor. Altındağlılar her hafta, Başkan Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki'nin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programlarına katılıyor. 


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yaklaşık 400 kişinin katıldığı kahvaltı programında masaları tek tek gezerek hemşehrilerine "Hoşgeldiniz" dedi. 


İlçede her bir noktaya aynı özveriyle yaklaştıklarını söyleyen Tiryaki: "Önder ve Ulubey'in dönüşüme ayak uyduracağından şüphem yok" dedi. 


Kaçak ve çarpık yapılaşmanın en büyük tehlikesi aynı zamanda o bölgelerde suç potansiyelinin de yüksek olması olduğunu anlatan Tiryaki, "Fiziki değişimin yanı sıra sosyal ve zihinsel dönüşüm için de kentsel dönüşüm zorunludur. Çocuklarımız elden gittikten sonra bir gecekondun olsa neye yarar? Bu durumun en somut örneği Çinçin. Çok kısa bir süre önce Çinçin olarak bilinen bölgeye polis giremiyordu. Bölgeye yaptığımız yatırımlarla bu olumsuz durumu ortadan kaldırdık" diye konuştu. Başkan Tiryaki, önder ve Ulubey mahallelerinin kısa sürede bambaşka bir görünüme kavuşacağına inandığını belirtti. 


Habertürk Ankara


Geri Dön