16 / 04 / 2024

Vezirçiftliği spor salonu şekilleniyor!

Vezirçiftliği spor salonu şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Başiskele- Vezirçiftliği mahallesinde yapımını sürdürdüğü spor salonu şekilleniyor. Vezirçiftliği Ermiş sokaktaki bin 550 metrekarelik alana kurulan spor salonu çeşitli dallarda spor yapma olanağı verecek.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin her yerine spor alanları oluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin okullara yaptığı spor salonlarının yanında halkın da faydalanabileceği kompleksler oluşturuyor. Bu salonlarda biri de Başiskele Vezirçiftliği Mahallesinde oluşturuluyor. Çelik malzemeden oluşan yapı şekillenmeye başladı.


 


ÇEŞİTLİ SPOR DALLARI


Vezirçiftliği Ermiş sokaktaki bin 550 metrekarelik alana kurulan spor salonu çeşitli dallarda spor yapma olanağı verecek. Zemin ve bir kattan oluşacak spor salonunun birinci katında 3 adet ayrı salon bulunacak. Bu salonlarda ayrı ayrı spor dallarında antrenman yapılabilecek. Salonlar güreş, judo, tekvando, karate, boks, step, aerobik vb salon sporlarının yapılmasına elverişli olacak.


 


225 KİŞİLİK TRİBÜN


Yapıda ayrıca okçuluk, eskrim, atılcılık, masa tenisi, dart gib sporların yapımına uygun salonlar yer alacak. Zemin katta basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılabileceği saha bulunacak. Salonda 225 kişilik tribün, soyunma odaları, hakem odası, antrenör odası, idareci odası, büfe, duşlar ve malzeme odaları yer alacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön