29 / 03 / 2024

Via Green Bayraktar’da metrekaresi 3 bin 970 liraya ofis!

 Via Green Bayraktar’da metrekaresi 3 bin 970 liraya ofis!

Firma: Bayraktar İnşaat

Proje: Via Green

Ofis satışlarının devam ettiği Via Green projesinde metrekare birim fiyatları 3 bin 970 liradan başlangıç gösteriyor. Projede minimum dükkan alanı 153 metrekareden başlangıç gösteriyor




Bayraktar İnşaat projesi olan Via Green, Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükseliyor. Yüksek katlı olmayan 2 blok halinde tasarlanan  Via Green  projesinde satış işlemleri devam ediyor. 

 Via Green Bayraktar’da metrekaresi 3 bin 970 liraya ofis!  

Ofislerin 153 metrekareden başlayıp 350 metrekareye kadar yükselen alan büyüklüklerine sahip olduğu Via Green ticari projesinin metrekare fiyatı 153 metrekare ofislerde minimum 3 bin 970 liradan başlıyor.

Ofis bedelinin yarısını kadar bankalardan ticari kredi kullanma imkanı sunulan  Ankara  Viagreen’de ofis tutarının tamamı peşin olarak ödendiği takdirde fiyata yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Bayraktar Via Green projesinde firma bünyesinde sunulan taksit imkanından yararlanmak içinse ofis tutarının yüzde 60’ı peşinat olarak ödendikten sonra kalan tutara 1 yıl süresince taksit uygulanıyor. 

 Via Green Bayraktar’da metrekaresi 3 bin 970 liraya ofis!  

Ofislerin dışında dükkan, mağaza, cafe ve restoran alanları gibi ticari birimlerin de bulunduğu Via Green Bayraktar projesinde kiralamaya sunulacak 3 mağaza mevcut. Projedeki mağazaların alanları ise 600 metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişim gösteriyor. Projedeki mağazalar şu an için ön talep aşamasında.

Via Green Ankara'da teslimlerin 2013 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


0312 286 69 91

http://www.bayraktarinsaat.com.tr/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön