26 / 04 / 2024

Via Twins projesinde avantajlar Mart sonuna kadar sürecek!

Via Twins projesinde avantajlar Mart sonuna kadar sürecek!

Bayraktar İnşaat 'ın ' Business Class ' konseptiyle Ankara'da hayata geçirdiği Via Twins projesinin lansmanında, iş dünyasının yoğun ilgisiyle karşılaşıldı.



Projenin yüzde 20 olan kapalı satış hedefi ilk günden tutturuldu. Sabah saat 11.00'de başlayan ve gece saat 23.00'e kadar süren 12 saatlik VIP lansmanda konuklar, Boeing 737 uçak simülatörü ile uçuş serüveni de yaşadı. Via Tvvins'te lansmana özel fiyat avantajı ise Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Yine bu süreçte kiralamada da avantajlı fiyatlar uygulanacak. 



200 A+ ofis var 

Lansmanda proje hakkında bilgi veren Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, "Ankara'nın en prestijli iş merkezi olmasını öngördüğümüz Via Tvvins projesini, her ayrıntısıyla iş yaşamındaki güvenlik ve profesyonellik anlayışına uygun olarak gerçekleştirdik. Via Tvvins, hemen taşınma fırsatı ve esnek ödeme seçenekleriyle en doğru yatırım kararlarından biri olacak" dedi. Via Tvvins'in ilk 10 katı uluslararası bir oteller zincirine de ev sahipliği yapacağını vurgulayan Mehmet Bayraktar, Hilton Via Residence için görüşmelerde son aşamaya gelindiğini açıkladı. 



33 katlı 2 kule ve kuleleri birbirine bağlayan bir bloktan oluşan Via Tvvins'te 200 adet A+ ofis bulunuyor. Ofis fiyatları ise 460 bin ila 1.3 milyon TL aralığında değişiyor. 



Posta


Geri Dön