19 / 04 / 2024

Vialand AVM İstanbul!

Vialand AVM İstanbul!

Firma: ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi

Proje: Vialand

Vialand AVM İstanbul projesinde mağazalar 100 metrekare ile 6 bin 500 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı...




Vialand İstanbul Avrupa yakasında Eyüp bölgesinde inşa ediliyor.  ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi   olan  Vialand  İstanbul projesi 600 dönümlük dev bir arazi alanında hayata geçiriliyor.


Türkiye'nin ilk ve tek eğlence tema parkı olacak Vialand Eyüp projesi 4 alandan meydana geliyor. Vialan Eyüp projesinde macera ve adrenalin severler için Adventure Zone, eğlence arayanlar için Fun Zone, tarihi atmosfer arayanlar için History Zone ve alışveriş çılgınları için Vialand AVM İstanbul Shopping Zone alanları yer alıyor.


Vialand AVM İstanbul 29 Mayıs 2013 tarihinde hizmete açılıyor. Vialand AVM İstanbul içerisinde 140 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. 40 bin metrekare ticari alanın olduğu Vialand AVM İstanbul projesinde alışveriş alanına Vialand projesinin içerisindeki tramvay hattı ile varabilecek.


Vialand AVM İstanbul projesinde 5 bini açık, 3 bini kapalı olmak üzere toplam 8 bin araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor. Mimarileri birbirinden farklı 250 mağaza cephesinin olduğu Vialand AVM İstanbul projesinde mağazaların alanları 100 metrekare ile 6 bin 500 metrekare arasında değişiyor.


Telefon: 0212 618 97 97

Web Adresi: http://www.vialand.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön