18 / 04 / 2024

Vialand bayramda da sınırsız eğlence sunuyor!

Vialand bayramda da sınırsız eğlence sunuyor!

Tema park, AVM, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan farklı konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND, Kurban Bayramı boyunca da eğlence ve alışverişin merkezi olmaya hazırlanıyor...




Tema park, AVM, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan farklı konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND, Kurban Bayramı boyunca da eğlence ve alışverişin merkezi olmaya hazırlanıyor. Tema park eğlencesi, animasyonları ve birbirinden avantajlı AVM kampanyalarıyla ziyaretçilerini bekleyen VIALAND’de 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, tema park biletine Türkiye'nin dünya standart ve ölçeğindeki ilk temalı parkını, alışveriş caddeleri ve gösteri merkeziyle bir araya getiren VIALAND, Kurban Bayramı’nda da eğlencenin ve alışverişin adresi olacak. Yerli ve yabancı yüzlerce markayı bünyesinde toplayan VIALAND’de ziyaretçiler, bayram boyunca özel kampanyalardan faydalanabilecek. Birbirinden avantajlı kampanyalarla alışveriş yapanlar, bayrama erken başlayacak. 1 Ekim – 30 Kasım 2013 tarihleri arasında VIALAND AVM’de 150 TL ve üzeri alışverişler yapanlar, tema park biletine sadece 40 TL’ye sahip olabilecek.


Tüm gün aile boyu eğlenceyi sunacak olan VIALAND Tema Park ise, çocuklara ve yetişkinlere unutulmaz bir bayram yaşatacak. Maceraperest, King Kong, Adalet Kulesi, Çılgın Nehir, Viking, Zindan, Safari Tüneli gibi onlarca eğlence ünitesiyle ziyaretçilerine heyecanı ve eğlenceyi aynı anda sunmayı başaran VIALAND Bayram boyunca sınırsız eğlence sunacak. VIALAND Tema Park ve AVM, Kurban Bayramı boyunca ilk gün 12.00 – 22.00, diğer günler ise 10.00 - 22.00 saatleri arasında hizmet verecek. AVM ise Arefe günü 10.00 – 23.00 saatleri arasında açık olacak.


VIALAND...


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Gürsoy Grup & Via Properties ortak girişimiyle İstanbul’un kalbi Eyüp’te yaklaşık 100 futbol sahası büyüklüğündeki 600 dönümlük arazide 1 milyar 150 milyon TL yatırım maliyetiyle inşa edilen VIALAND, tema park, AVM, şehir parkı ve gösteri merkezini bünyesinde barındırıyor. VIALAND tema park, ülkemize ilk kez getirilen Roller Coaster, King Kong, Adalet Kulesi, Çılgın Nehir, Viking, Zindan, Safari Tüneli, Minik Kaşifler gibi 50’den fazla eğlence ünitesiyle dünyadaki birçok popüler temalı parkı geride bırakıyor. Seçkin ve ünlü markaları AVM merkezinde toplayan ve 7’den 70’e herkesin kaliteli zaman geçirip alışveriş yapabileceği VIALAND AVM ise alışveriş için Türkiye’nin en eğlenceli adresi olma hedefiyle yola çıktı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun bir ilgiyle karşılaşan VIALAND’in alışveriş caddelerinde ziyaretçiler, temalı parkın görkemli şatosunun büyüleyici manzarası eşliğinde açık havada alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli vakit geçiriyor. Dünyaca ünlü seçkin markaların yer aldığı VIALAND’in yeme-içme alanında Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleri yan yana sunuluyor. 15 bin kişilik seyirci kapasitesi ile VIALAND Gösteri Merkezi gösteri ise konser ve gösterilere ev sahipliği yapıyor. sadece 40 TL’ye sahip olabilecek.



Geri Dön