27 / 04 / 2024

VIALAND, EMITT Fuarı'nda eğlencenin merkezi oldu!

VIALAND, EMITT Fuarı'nda eğlencenin merkezi oldu!

Türkiye' nin ilk tema parkı olan VIALAND’ in, 2 Şubat tarihine kadar sürecek olan EMITT Fuar’ ındaki standı, birbirinden renkli etkinliklerle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.



Heyecan dolu yarışmaların da gerçekleştirildiği, Türkiye’nin eğlence dünyası VIALAND’in standında düzenlenen “Photofun” etkinliğine katılmak isteyenler ise, stand önünde uzun kuyruklar oluşturdu.  ziyaretçilerin fotoğraflarını çekip VIALAND çerçevesi ile birlikte sosyal medya hesaplarında paylaşabildiği “Photofun” etkinliğinin yanı sıra, VIALAND’e özel hazırlanan bilgi yarışması sonucunda, kazananlara VIALAND temalı hediyeler armağan edildi. VIALAND’in EMITT Fuarı’ndaki standında düzenlenen etkinliklerden bir diğeri olan “Telefun” bilgi yarışmasında ise, Tema Park için hediye biletler ve indirim kuponları dağıtıldı. VIALAND’in sevimli maskotu Kaptan Gaga da, standa gelen ziyaretçilerle şakalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi. VIALAND, EMITT Fuarı’ndaki 5. Salon’da yer alan 580 no’lu standında, 2 Şubat gününe kadar ziyaretçilerine eğlence armağan etmeye devam edecek.


EMITT fuarı bu yıl 18. Kez; TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm Yatırımıları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Group tarafından organize ediliyor. Bir turizm fuarı olan EMITT’te, Türkiye’nin belli başlı tüm seyahat acentaları, tur operatörleri, otelleri, 200’ün üzerinde belde ve 67 ülkeden yüzlerce katılımcı yer alıyor. İlk iki günü turizm profesyonellerine yönelik gerçekleşecek fuarın son iki günü ise halka açık olacak.



Geri Dön