26 / 04 / 2024

Vialand 'ın alışveriş caddelerinde yeni yıl heyecanı başladı!

Vialand 'ın alışveriş caddelerinde yeni yıl heyecanı başladı!

Tema park, açık hava konseptli alışveriş merkezi, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND'ın alışveriş caddelerinde yeni yıl heyecanı şimdiden başladı.




Tema park, açık hava konseptli alışveriş merkezi, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan Vialand, yeni yıl dekorlan ve özel kampanyalarıyla yılbaşı heyecanını ziyaretçileriyle paylaşıyor. 


Yılbaşına özel dekorlarla süslenen Vialand alışveriş caddeleri. Aralık ayı boyunca çeşitli etkinlikler ve keyifli sokak aktiviteleriyle renklenecek. 


100 futbol sahası kadar Avrupa mimarisine uygun tasarlanmış sokaklannda alışveriş coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Vialand'de, yeni yılda sevdiklerine hediye vermek, kendisi ve ailesi için alışveriş yapmak isteyenleri özel kampanyalar bekliyor. Vialand alışveriş caddeleri, açık hava konseptli sokaklannda, yılbaşına dair herşeyi bir arada sunarken, muhteşem şatosu ve büyülü atmosferiyle ziyaretçilerini etkiliyor. Türkiye'de ilk defa bir alışveriş bölgesinin mimarisi, farklı mağaza cephelerine sahip olacak şekilde tasarlandı. 


Vialand, dünyanın en popüler ve kaliteli markalanndan oluşan geniş bir marka yelpazesi oluşturdu. Bu eşsiz alışveriş dünyasında aynı zamanda dünya mutfağından seçkin lezzetler, en popüler restoranlar, farklı damak tatlannda ziyaretçileri memnun edecek yüzlerce seçenek yer alıyor.Vialand, istanbul Büyükşehir Belediyesi nin desteğiyle Gürsoy Grup & Via Properties ortak girişimiyle İstanbul'un kalbi Eyüp'te yaklaşık 100 futbol sahası büyüklüğündeki 600 dönümlük arazide 1 milyar 150 milyon TL yatınm maliyetiyle inşa edildi


Posta


Geri Dön