26 / 04 / 2024

Vialand nerede? Nasıl gidilir?

Vialand nerede? Nasıl gidilir?

Firma: ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi

Proje: Vialand

23 Nisan 2013'te açılacak olan Vialand projesi ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimiyle Eyüp'te hayata geçiriliyor



Türkiye’nin ilk mega tema parkı ile alışveriş merkezi konseptini bir arada sunan Vialand projesi Cumhuriyet tarihinin en büyük perakende yatırımlarından biri. 1 milyar TL yatırım değerine sahip olan  Vialand  projesi Eyüp'te inşa ediliyor.


Vialand, TEM ve E-5 aksının tam ortasında yer alması nedeniyle her yönden ulaşımın kolaylıkla sağlandığı mükemmel bir konumda yer alıyor. Ziyaretçiler kişisel araçlarıyla bölgeye rahatlıkla ulaşabilecekleri gibi, şehrin çeşitli bölgelerinden belirlenen saatlerde kalkacak olan özel servis araçlarıyla da bölgeye ulaşım sağlayabilecekler.


Vialand nerede? Nasıl gidilir?


Eyüp Vialand projesi Sirkeci'ye 10 dakika, Şişli ve Taksim'e 15 dakika, Levent'e 20 dakika mesafede bulunuyor. Vialand'ın kuzeyinde TEM Otoyolu ve güneyinde ise E5 Karayolu yer alıyor. 


100’e yakın futbol sahası büyüklüğündeki Vialand, alışveriş caddeleri bünyesindeki 140 bin metrekare kiralanabilir ticari alanı, 5 bini kapalı, 3 bini açık olmak üzere toplamda 8 bin araçlık otopark kapasitesi ve hedeflediği geniş marka yelpazesiyle her yaş ve zevk grubuna uygun alternatifler sunacak. Vialand projesinin tasarımı Dome Mimarlık tarafından yapıldı. 


Adres: Yeşilpınar Mah. Girne Cad. 34065 Eyüp/İstanbul


0212 609 11 10


http://www.vialand.com.tr/


Sinem ÖZTÜRK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön