19 / 04 / 2024

Vialand Ramazan Bayramında 3 milyon ziyaretçi ağırladı!

Vialand Ramazan Bayramında 3 milyon ziyaretçi ağırladı!

Türkiye'nin eğlence ve alışveriş anlayışına farklı bir boyut kazandıran Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi Ramazan Ayı'nda 3 milyon ziyaretçi ağırlayarak yeni bir rekora imza attı.




Türkiye'nin eğlence ve alışveriş anlayışına farklı bir boyut kazandıran Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi Ramazan Ayı'nda 3 milyon ziyaretçi ağırlayarak yeni bir rekora imza attı. 


Ramazan Bayramı'nda ise arife günü de dahil olmak üzere toplam 500 bin kişi sınırsız eğlence ve açık havada alışveriş keyfi için Vialand'i tercih etti. VIALAND, sadece bayram süresince 6 milyon TL'lik ciro yaparak, önemli bir başka rekor daha kırmış oldu. Bayram süresince VIALAND AVM'nin günlük ziyaretçi sayısı ise 100 bini buldu. 


4 günde 6 milyon ciro VIALAND Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, "Bayramda İstanbul'dan giden çok kişi oldu. 

Buna rağmen VIALAND olarak hem İstanbul'da kalanlara, hem de tatilde İstanbul'a gelmeyi tercih eden yerli ve yabancı turistlere hizmet verdik. Özellikle Ramazan'ın 2. 

yansından itibaren turist ziyaretçi sayımız oldukça arttı" dedi. Tolga Alişoğlu şu bilgileri paylaştı: "VIALAND olarak, ülkemizin bulunduğu coğrafyanın etrafındaki bölgelerden turist çekmeye devam ediyoruz. Ramazan'da da Körfez Bölgesi'nden, İran, Ürdün ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden gelen çok sayıda turist misafirimiz oldu. Balkan ülkelerinden de günü birlik turlarla VIALAND'e gelerek burada eğlenmeyi tercih edenlerin sayısı oldukça yüksekti. Bu hareketlilik bizim de trafiğimizi hızlandırdı. Arife günü ile birlikte sadece bu Ramazan Bayramı'nda, yani 4 günlük süreçte, Tema Park olarak 6 milyon TL'lik ciro gerçekleştirdik." Küresel arenada VIALAND ismiyle daha güçlü bir rekabet sergilemek için, tüm çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini de aktaran Alişoğlu, önümüzdeki dönemlerde Türkiye'nin başka şehirlerinde de VIALAND Tema Park ile hizmet vermek istediklerini belirtti. Diğer taraftan dağılan Sovyetler Birliği ülkeleri ile çeşitli Arap ülkelerinden de talepler olduğunun altını çizen Tolga Alişoğlu, bu yatırımların fizibilite çalışmalarının ardından planlanabileceğim söyledi. 


VIALAND AVM'ye günde 100 bin kişi geldi Ramazan Bayramı'nda VIALAND AVM'nin günde 100 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini de sözlerine ekleyen VIALAND Genel Müdürü Alişoğlu, tem^park şato önüne.^ kurulan açık hava sinemasının sunduğu nostaljik keyfin de büyük ilgi gördüğünü aktardı. Alişoğlu şöyle konuştu: "VIALAND AVM yeni bir sanat dalı olan 3 boyutlu resim, video ve enstalasyonlardan oluşan Canlı Müze'si, Bovvling Salonu ve en son teknolojiyle donatılmış sinema salonları ile müşterilerine bambaşka bir yaşamın kapılarını aralıyor. Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı VIALAND'in de yanı başında olan VIALAND AVM, sadece alışveriş değil bir yaşam merkezi olarak da ön plana çıkıyor. AVM'miz, 200'ün üzerindeki mağazasıyla, eğlence ve alışveriş zevkini bir arada yaşatıp güçlü marka karmasını ziyaretçilerinin beğenisine sunarken, açıjc havada konforlu bir alışveriş keyfi de yaşatıyor." 


İstanbul İstiklal Gazetesi


Geri Dön