25 / 04 / 2024

Vialand Tema Park Ramazan ayı süresince saat 24:00'e kadar açık!

Vialand Tema Park Ramazan ayı süresince saat 24:00'e kadar açık!

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı ile açık havada alışveriş keyfi yaşatan alışveriş merkezini bünyesinde barındıran dev kompleks VIALAND, ziyaretçilerine Ramazan boyunca sürecek müthiş bir kampanya armağan ediyor.




Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı ile açık havada alışveriş keyfi yaşatan alışveriş merkezini bünyesinde barındıran dev kompleks VIALAND, ziyaretçilerine Ramazan boyunca sürecek müthiş bir kampanya armağan ediyor. Saat 20.00'de kapılarını kapatan VIALAND Tema Park, eğlenceye gündüz vakit ayıramayanlar için kapılarını saat 21.00'de tekrar açarak 24.00'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 


VIALAND AVM ise CineMaximum işbirliği ile misafirlerine yazlık sinema keyfi yaşatarak nostaljik bir yolculuğa çıkaracak. Her gün 10.00 ile 20.00 arasında dünyanın eğlencesinin kapılarını açan tema park. 

Ramazan boyunca zaman yokluğu çekenler için kapılarını 21,00'de tekrar açarak 24.00'e kadar hizmet verecek. Misafirlerine gece yarısına kadar eğlenmenin zevkini yaşatacak VIALAND Tema Park'taki gece fırsatının fiyatı sadece 29 TL. 


Hürses


Geri Dön