28 / 03 / 2024

Vialand'ın ziyaretçi sayısı bayram ve tatillerde 10 bini aşıyor!

Vialand'ın ziyaretçi sayısı bayram ve tatillerde 10 bini aşıyor!

Bayram ve tatillerde ziyaretçi sayısı 10 bini aşan Vialand 'in genel müdürü Tolga Alişoğlu en çok eğlence ünitelerinin kontrolünü yaptığı anlarda keyif aldığını dile getiriyor





Alişoğlu işinden en çok eğlence ünitelerinin kontrolünü yaptığı anlarda keyif aldığını söylüyor Tolga Alişoğlu daha önce de önemli projelere imza attı. 


İstanbul Alibeyköy'de kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan VIALAND 600 bin metrekare alan üzerine kurulu bir masal diyarı... 


Bayram ve tatillerde ziyaretçi sayısı 10 bini aşan temaparkın genel müdürü Tolga Alişoğlu ile böyle büyük bir kompleksi yönetmenin inceliklerini konuşmak için biraraya geldik. Daha önce de medya ve eğlence sektöründe önemli projelere imza atan Alişoğlu "Burada iki dünya var. Biri hayal dünyası. Biri de gerçek dünya. İşte beni diğer genel müdürlerden ayıran özellik bu. Hayal dünyamızı yaratmak için masal yazarlarımız var, maskot tasarımcılarımız, pedagog danışmanlarımız var. Bir de yıllık 40 milyon ziyaretçi, 800 milyon lira ciro hedefimizin olduğu bir gerçek dünyamız. Yani burada herşeyi hayal edip, gerçeğe dönüştürüyoruz" dedi. 

"Merpen altında kukla oynatırdım. 

Bu yeteneğim sonra çocuk tiyatrolarında yer almamı sağladı. Çok heyecanlı bir çocukluktu benim çocukluğum" diyen Alişoğlu, çocuk ruhunu hiç kaybetmeyenlerden. VIALAND'ta en çok sevdiği işin eğlence tema ünitelerini kotrol etmek olduğunu söyleyerek "Adrenalin yüklü trenleri kontrol ederken 'oh be bugün yine kontrol ettim' deyip, içimdeki çocuk çığlıklar atıyor. 


'EĞLENMEYE İHTİYACIMIZ VAR

 Ben burada hayallerimi yaşayamazsam, nasıl yaratabilirim ki? Ben burada benim gibi herkesin mutlu olmasını istiyorum. 

Toplum olarak gülmeye, eğlenmeye ihtiyacımız var. Her gelir gurubundan insanların burada buluşması çok güzel" diye konuştu. 

Alişoğlu ayrıca 3'üncü köprü ve yeni havaalanı inşaatı kapsamında sökülen ağaçların İstanbul Orman İl Müdürlüğü tarafından buraya dikileceğini söyledi. 


Sabah


Geri Dön