27 / 04 / 2024

Viaport Houses Suites Kurtköy bugün görücüye çıkıyor! 174 bin TL'ye!

Viaport Houses Suites Kurtköy bugün görücüye çıkıyor! 174 bin TL'ye!

Viaport Houses & Suites projesi, bugün basın lansmanı ile tanıtılıyor. Kurtköy'de yükselen projede yer alan konutların lansman fiyatları 174 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar 24 ay sonra teslim edilecek...



Bayraktar İnşaat tarafından temeli atılan Viaport Houses & Suites projesi; The World of Via/Port projesinin devamı olarak yükseliyor.

42 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projede toplam 617 konut yer alıyor. Projenin bugün lansmanı yapılacak. Kurtköy'de yer alan projede; 1+1 ile 3+1 arasında değişen farklı tipte konutlar bulunuyor. Dome Mimarlık'tan Murat Yılmaz'ın tasarım ekibinde yer aldığı projede; konutlar Zümrüt, Yakut, Lal gibi çeşitlendirildi. Alanları 60 metrekare ile 246 metrekare arasında değişen konutların fiyatları da 174 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Projenin Ağustos 2011'de temeli atıldı. Sosyal yaşam alanları açısından zengin olan projede; fitness center, tenis kortu ve spor sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, 4 adet ala cart restaurant, Concierge hizmeti, 7/24 call center, vıp transfer servis hizmeti, alışveriş servisi, Gayrimenkul yatırım danışmanlığı, profesyonel sağlık danışmanlığı, ambülans hizmeti, veterinerlik danışmanlık hizmeti, teknik destek hizmeti, terzi ve lostra, kuru temizleme, 10-100 kişi arası özel davet hizmetleri bulunuyor. Projedeki konutlar 24 ay sonra teslim edilecek.

www.bayraktarinsaat.com.tr

www.viaporths.com

444 88 42


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön