24 / 04 / 2024

Viaport Luxury Kurtköy Evleri!

Viaport Luxury Kurtköy Evleri!

Firma: Via Properties

Proje: Kurtköy Viaport Luxury

Viaport Luxury Kurtköy Evleri lokasyon olarak; TEM bağlantısı ile şehir merkezine 15 dakika, Viaport AVM'ye 4 kilometre E-5 ve denizyolu ulaşımına 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...



Banka kredisi ile konut sahibi olunan Viaport Luxury Kurtköy Evleri 5 bloktan meydana geliyor. Proje toplam 32 bin 530 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 


Kurtköy Yenişehir mahallesinde Atlantis AVM'nin karşısında yükselen  Kurtköy Viaport Luxury  projesinde; 1.154 adet bağımsız birim mevcut. Projede satış sürecine devam ediliyor.


Dairelerin;  stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Viaport Luxury Kurtköy Evleri, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor. 


Viaport Luxury Kurtköy Evleri!


Kurtköy Viaport Luxury projesi lokasyon olarak; TEM bağlantısı ile şehir merkezine 15 dakika, Viaport AVM'ye 4 kilometre E-5 ve denizyolu ulaşımına 10 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Viaport Luxury Kurtköy Evleri toplamda 368 konut, 786 ofis ve 83 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede; yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar mevcut.


Viaport Luxurt Kurtköy iletişim

Telefon: 444 8 842

Web: www.viaproperties.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön