18 / 04 / 2024

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

 Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.



Tuzla’da Via Properties tarafından inşa edilen Viaport Marina’da açılış için gün sayılıyor. 29 Mayıs’ta açılacak otel, 750 yat kapasiteli marina, akvaryum, outlet alışveriş merkezi, eğlence parkı ve restoranlardan oluşan dev kompleks 1 milyar lira yatırımla hayata geçiriliyor. Şimdiden doluluk oranı yüzde 25’e ulaşan marinada, yıllık park bedeli 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

 

Yapımına 14 ay önce başlanan Viaport Marina içinde konumlanan özelliklerin dünyada hiçbir marinada bulunmadığını ifade eden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “İnsanları denizle barıştıracak bir proje tasarladık. Denizin ortasına kadar yürünebilen bir marina inşa ettik. Sosyal yaşamın kalbinin bundan sonra Tuzla’da atacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

ALIŞVERİŞ ADASI YOLDA

 

Komplekste, 154 adet alışveriş ünitesi bulunduğunu ifade eden Bayraktar, yüzde 90 oaranında kiralamaların tamamlandığını söyledi. Bu projeyle denizin üzerinde de ‘Outlet’ konseptini hayata geçirdiklerini belirten Bayraktar, “Viaport Asia’dan sonra, Viaport Marina’da dünyaca ünlü markalara ‘Outlet’ fırsatlarıyla ulaşma imkânı sunuyoruz. Dünyaca ünlü markaların şimdiden yerini aldığı projede, yeme-içme markaları da sosyal yaşama başka bir boyut kazandıracak” dedi.

 

Viaport Marina’da yer alan otel ve akvaryumun 2016 yılında açılacağını söyleyen Coşkun Bayraktar, otel için dünyaca ünlü otel zincirleriyle görüşmelerini sürdürdüklerini dile getirdi. Bayraktar, “Denizin üzerinde dinlenmek isteyen tekne sahipleri için bambaşka bir deneyim olacak” dedi. Akvaryum projesinin de önümüzdeki bahar aylarında hayata geçirileceğini kaydeden Bayraktar, “Akvaryum projesi ile de denizin altındaki yaşamı, ziyaretçilerimize bambaşka bir deneyimle yaşatacağız” diye konuştu.


HIZ TUTKUNLARINA MÜJDE!

 

Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, ViaSEA’deki “Red Fire” isimli roller coaster’ın iki buçuk saniyede 110 kilometre hıza ulaştığını belirtti.

 

Millet Gazetesi 


Geri Dön