19 / 04 / 2024

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.



Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.


Grubun yaptığı açıklamada, şu bilgiler yer aldı:


“Avrupa’nın ikinci büyük köprüsü olan ve İstanbul’a olan mesafeyi kısaltacak Osmangazi Köprüsü sayesinde Yalnızca İzmit’te yaşayanlar değil İzmir’de yaşayanlar bile günübirlik şekilde ViaSea Tema Park’a gelebilecek. Osmangazi Köprüsü ile birlikte İstanbul dışından çok fazla ziyaretçi ağırlayacak olan ViaSea, daha çok kişiye ulaşacak. Alışveriş adası, tema parkı ve marinasıyla geçtiğimiz yıl kapılarını ziyaretçilerine açan Tuzla Viaport Marina’da yer alan, tema parkı ViaSea, 7’den 70’e her yaştan ziyaretçisine sınırsız eğlence vaat ediyor. Klasik Türk Lunapark kültüründen, dünya çapında oyuncaklara kadar eğlenceyi doludizgin yaşatan ViaSea, en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu ile dünyanın tüm sualtı yaşamını ziyaretçileriyle buluşturuyor.”


28 eğlence ünitesi


Dünya standartlarında teknoloji kullanılarak hayata geçirilen Via Sea Tema Park’ta, 28 ayrı eğlence ünitesinin yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


“Dünyanın en heyecan verici Roller Coaster’larından biri olan Red Fire de tema park içinde bulunuyor. Biri büyük, biri küçük olmak üzere 2 ayrı roller coaster ünitesinin kurulduğu Via Sea Tema Park, eğlence anlayışına bambaşka bir boyut kazandırıyor. Adrenalin tutkunlarına özel ünitelerin yer aldığı tema parkta, klasik Türk lunapark kültürünü de yaşatan üniteler de yer alıyor. Via Grubu’nun Vialand’den sonra ikinci tema park yatırımı olan ViaSea, açıldığı günden bu yana adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi haline geldi. Her yaştan eğlence severe uygun ünitelerin yer aldığı parkta, Avrupa’nın en iyi 5. Roller coaster yatırımı ödülüne sahip ve 1 kilometre uzunluğunda ve 2.5 saniyede 110 km hıza çıkan Red Fire, parkın en çok ilgi gören ünitesi oldu. Dünyanın en hızlı arabası olarak bilinen Bugatti Veyron’dan daha hızlı olan Red Fire misafirlerine unutamayacakları bir deneyim sunuyor. Dünyaca ünlü Coaster Friends grubunun da deneyimlediği Red Fire Avrupa’nın en heyecan vereci roller coaster’larından biri ilan edildi.”


Milliyet


Geri Dön