20 / 04 / 2024

VIA/PORT'ta Alışveriş Festivali'nin ikincisi başlıyor!

VIA/PORT'ta Alışveriş Festivali'nin ikincisi başlıyor!

VIA/PORT, 22 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında ikinci Alışveriş Festivali'ni gerçekleştiriyor



İlk alışveriş festivalini geçtiğimiz haziran ayında düzenleyen ve yoğun ilgi gören VIA/PORT, şimdi aynı konseptli festivalin ikincisine hazırlanıyor. VIA/PORT, düzenlediği bu festivallerle avm içinde yer almayan farklı sektörlere ev sahipliği yapıyor ve onları hazır potansiyel müşteriyle buluşturuyor. 

İkinci Alışveriş Festivali'ni üst kattaki 8 bin metrekarelik kapalı alanda gerçekleştirecek olan VIA/PORT, ev aksesuarlarından aydınlatma ekipmanlarına, fotoğrafçılık malzemelerinden uydu sistemlerine 11 farklı sektörü ağırlayacak. 22 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde ürünler belli indirim oranları ve cazip kampanyalarla müşterilere sunulacak. 

Konuyla ilgili konuşan VIA/PORT Genel Müdürü Bülent Kural, festivalle birlikte sektöre tekrar bir hareketlilik getireceklerini ifade ederek sözlerine şöyle sürdürdü: "Haziran ayında düzenlediğimiz ilk festivalimiz dönüşleri gayet iyi oldu. Bu festivalimizi 300 bin kişi gezdi, katılımcı firmalar bu rakamdan ve gördükleri ilgiden memnun ayrıldı. Şimdi 2.'sine hazırlanıyoruz, kiralama çalışmalarımız devam ediyor. Festivalde yer alacak sektörlerde değişiklikler yaptık, daha kışa uygun sektörlere yer verdik. Tahmini olarak 150 - 200 arası firma festivalde tüketicilerle buluşacak. Ayrıca bu festivalimizde eğlenceli aktivitelerimiz de olacak. İlerleyen dönemlerde de bu alanımızda festivallerimize devam edeceğiz" 

VIA/PORT 2. Alışveriş Festivali'nde katılımcı olarak yer almak ve stand kiralamak isteyen firmalar VIA/PORT ile iletişime geçebilirler. 

Festivale katılabilecek firma kategorileri:

Bijuteri ve hediyelik eşyalar
Elektronik küçük ev aletleri
Uydu Sistemleri
Deri aksesuarlar
Mobil telefon ve aksesuarları
Kozmetik ve parfümeri
Ev aksesuarları ve ev tekstili
Aydınlatma ekipmanları
Kamera ve Fotoğraf Aksesuarları
Hobi Malzemeleri
Kitap-kırtasiye-oyuncak


Geri Dön