19 / 04 / 2024

Viaport’ta sömestr tatilinde Circo Luna etkinliği!

Viaport’ta sömestr tatilinde Circo Luna etkinliği!

Türkiye’nin en eğlenceli yaşam merkezi Viaport, sömestr’da minik ziyaretçilerine karne hediyesi sirk getiriyor. Dünyaca ünlü Circo Luna, 23 Ocak – 15 Şubat tarihleri arasında Viaport otoparkında olacak.



Minik ziyaretçilerin eğlence merkezi, ebeveynlerin vazgeçemediği adreslerden biri olan Viaport Asia’da sirk heyecanı başlıyor. Viaport otoparkında kurulan devasa çadırda, Circo Luna Sirki’nde Afrika Jambo Show’dan sihirbaz gösterilerine, palyaço gösterilerinden, kafes içinde motor show’lara kadar heyecan ve adrenalin dolu pek çok show sergilenecek. Tehlike çemberi ile korkulu heyecanlar yaşayacak olan ziyaretçiler, tekli trapez gösterisiyle de eğlencenin doruğuna çıkacak. Biletlerin Viaport gişeleri ve Biletix’ten satışa sunulduğu gösterinin biletlerinin bir kısmı, Viaport ziyaretçilerine sosyal medya üzerinden düzenlenecek yarışmalarla da hediye edilecek. Sirk gösterileri hafta içi 15:00 - 19:00, hafta sonu ise 13:30, 16:30, 19:30 saatlerinde 3 seans halinde gerçekleşecek. 



Viaport’ta minikler tatilin tadını çıkaracak…


Go kart, Ponny, bowling, sinema, lunapark ve oyun parklarıyla minikleri eğlendiren Viaport, 15 kişilik animasyon ekibiyle de sömestr boyunca eğlenceyi doruğa çıkaracak. Yılbaşında düzenlediği Dile Bizden ne dilersen kampanyasında dilekleri gerçekleştirilecek olan ziyaretçilerin de hayallerinden bir kaçı sömestr’da Viaport’ta gerçekleştirilecek. Doğum günü partilerinden, Viaport Meydanı’nda düzenlenecek düğüne kadar pek çok aktivite ziyaretçilere açık olarak da düzenlenecek. Her hafta sonu sokak çalgıcılarının meydanlarda sergilediği performanslar yine tatil boyunca ziyaretçilere müzik keyfini doyasıya yaşatacak. Viaport 7’de 77’ye tüm ziyaretçilerine hayatın tüm renklerini yaşam merkezinde sunmaya devam edecek…


Geri Dön